Spanje vs. Tsjechië odds, picks, voorspelling: voetbalexpert onthult UEFA Nations League-weddenschappen voor 12 juni

Spanje vs.  Tsjechië odds, picks, voorspelling: voetbalexpert onthult UEFA Nations League-weddenschappen voor 12 juni

Spanje en de Tsjechische Republiek staan ​​zondag tegenover elkaar in een wedstrijd die een team zou kunnen vormen voor een grote confrontatie met Portugal voor de top van de groep in de UEFA Nations League 2022-23. Spanje staat tweede in het klassement van League A Groep 2 met vijf punten, terwijl de Tsjechen derde zijn met vier. De Portugezen leiden de groep met zeven punten op weg naar speeldag 4. Zwitserland op zondag in Genève. Spanje en Tsjechië troffen elkaar afgelopen zondag op speeldag 2 en speelden tot een 2-2 patstelling. La Roja speelde tot een 1-1 gelijkspel met Portugal in hun Nations League-opener op 2 juni, en versloeg daarna Zwitserland met 1-0 op donderdag. Tsjechië trapte af met een 2-1 overwinning op de Zwitsers, maar leed donderdag een 2-0 nederlaag tegen Portugal. De Spanjaarden zijn 4-2-0 all-time tegen de Tsjechen.

De aftrap is om 14:45 uur ET in La Rosaleda in Malaga, Spanje. Spanje is de favoriet van -330 (risico $ 330 om $ 100 te winnen) op de 90 minuten durende geldlijn in de laatste Spanje vs. Tsjechië odds van Caesars Sportsbook, terwijl Tsjechië een +900 underdog is. Een gelijkspel van 90 minuten kost +430 en de over-under voor het totaal aantal gescoorde doelpunten is 2,5. Voordat je wedt dat Tsjechië vs. Spanje match of maak voorspellingen van de UEFA Nations League, Je moet zien wat de bewezen voetbal-insider Martin Green te zeggen heeft.

Na een aantal jaren in de sportweddenschappen te hebben gewerkt, werd Green een professionele sportschrijver en handicapper en heeft hij het spel wereldwijd gecoverd. Sindsdien zijn zijn Europese voetbalkeuzes verbluffend nauwkeurig. Green heeft sinds het seizoen 2017-18 meer dan $ 37.000 gegenereerd voor $ 100 gokkers, en hij houdt de vinger aan de pols van het spel over de hele wereld.

Siehe auch  Master Girl berencana untuk mengajari anak-anak lebih banyak tentang tahun-tahun perang Hindia Belanda

Nu heeft Green de Spanje vs. Tsjechië match-up vanuit elke hoek en onthulde zojuist zijn felbegeerde keuzes en voorspellingen. Je kunt nu naar SportsLine gaan om zijn keuzes te zien. Dit zijn de goklijnen en trends voor Tsjechië vs. Spanje:

  • Spanje vs. Tsjechië spread: Spanje -0.5
  • Spanje vs. Tsjechië Meer/minder: 2,5 doelpunten
  • Spanje vs. Geldlijn Tsjechië: Spanje -330, Tsjechië +900, Draw +430
  • SPA: Gavi17, werd de jongste speler die scoorde voor het team in de wedstrijd van afgelopen zondag
  • CR.: Jakub Pesek had dit seizoen zeven goals en zes assists bij Sparta Praag

Waarom je Spanje zou moeten steunen

La Roja heeft zijn levend dominerend bezit gemaakt, en dat deed het zeker in de loting met de Tsjechen afgelopen weekend. Het hield de bal 80 procent van de wedstrijd in handen en versloeg de Locomotief met 13-5, maar beide schoten van de Tsjechen op doel gingen in het net. Spanje heeft geen wedstrijd verloren sinds de val naar Frankrijk 2-1 in de Nations League-finale 2020-21. Het heeft minstens één keer gescoord in 17 opeenvolgende wedstrijden (9-5-2), terwijl de Tsjechen minstens één op de vijf opeenvolgende wedstrijden (1-2-2) hebben toegestaan.

De Tsjechen hadden voor de wedstrijd van afgelopen zondag slechts één doelpunt gescoord in vijf ontmoetingen met Spanje aller tijden, en ze zouden zonder twee belangrijke aanvallers kunnen. Ster Patrick Schick is uit, en vervanging Jan Kuchta verliet de wedstrijd van donderdag vroeg. Spanje heeft geen echte ster in de aanval, maar Ferran TorresAlvaro Morata en Pablo Sarabia zijn boven het gemiddelde. Sarabia scoorde tegen Zwitserland en Gavi, onderdeel van het enorm bekwame middenveld van Spanje, maakte afgelopen zondag een doelpunt.

Siehe auch  Selamat datang di Google Play Store hadir dengan fitur baru

Waarom je Tsjechië zou moeten steunen

De locomotief kan in het spel blijven als hij niet in slaap wordt gesust door de aanpak van Spanje. La Roja’s passen zijn vaak zijwaarts en achteruit, en het waagt zich alleen in het laatste derde deel als het een opening ziet. De Tsjechen kunnen niet ophouden, en als ze iets laten gebeuren, kunnen ze wat beurten krijgen op de helft van het veld van Spanje. De status van Kuchta is onduidelijk nadat hij de wedstrijd tegen Portugal verliet, en hij heeft twee goals en een assist in de drie Nations League-wedstrijden, dus hij zou gemist worden.

Tsjechië had één van de negen voorgaande wedstrijden verloren (4-4-1) voordat het verloor van Portugal. Het liet in de voorgaande twee wedstrijden zien dat het effectief kan zijn in de tegenaanval. Jacob Pesek scoorde afgelopen zondag samen met Kuchta in de loting en Jakob Jankto dwong een eigen doelpunt af met zijn voorzet tegen de Zwitser om mee te gaan met de stand van Kuchta. Jankto maakt deel uit van een sterk middenveld onder leiding van Tomas Soucek van West Ham United. De Tsjechen hebben in de afgelopen acht wedstrijden vijf doelpunten toegestaan.

Hoe UEFA Nations League en Spanje vs. Tsjechië kiest

Green heeft de Tsjechische Republiek vs. Spanje match vanuit elke hoek, en hij leunt onder op het doeltotaal. Hij biedt ook twee zelfverzekerde beste weddenschappen en heeft een volledig overzicht van de wedstrijd. Hij deelt alleen zijn UEFA Nations League-keuzes op SportsLine.

Dus wie wint Spanje vs. Tsjechië in hun UEFA Nations League-opener zondag? En waar ligt alle inzetwaarde? Bezoek SportsLine nu om de beste weddenschappen voor Tsjechië vs. Wedstrijd Spanje, allemaal van de Europese voetbalexpert die de afgelopen vier seizoenen meer dan $ 37.000 heeft gegenereerd voor gokkers van $ 100En uitvinden.

Siehe auch  Die besten 30 Philips Hue Color Handverlesen für Sie

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside