Spanje versloeg Montenegro en werd groepsleider en ongeslagen

Spanje versloeg Montenegro en werd groepsleider en ongeslagen

spaans waterpoloteam De verdedigende wereldkampioenen eindigden met een ongeslagen en regelrechte overwinning nadat ze Montenegro met 4-2 hadden verslagen in een strafschoppenserie deze zondag aan het einde van de heenwedstrijd van de World League Superfinale in Straatsburg (Frankrijk) na 8-8 reguliere tijd.

Deze keer had Spanje het moeilijk om hun ongeslagen positie te behouden en reageerde als een blok in een bijna hopeloze positie, omdat ze duidelijk vijf doelpunten verloren in één minuut van het derde kwartaal: 2-7. .

En het is dat als David Martin, die Australië de afgelopen twee dagen naar 13-10 en Servië met 20-15 leidde, opviel door zijn scorend vermogen, hij deze zondag zou moeten worden ingehaald door doelman Petar Tesanovic. kon niet. Profiteer van superioriteitssituaties

Op basis van de opdracht ontmantelde Spanje geleidelijk de aanval van het Montenegrijnse team en vond meer solvabiliteit in de aanval. Dankzij afstandsschoten van Sergi Cabanas en Nico Paul, 7-8 met nog 3:45 te gaan, een tijd waarin Spanje geen controle meer had Alberto Barroso maakte 38 seconden voor het einde gelijk.

Spanje won met 4-2 in de strafschoppenserie. Unai Aguirre blokkeerde het eerste schot van Stefan Vidovic en de paal deed het schot van Vlado Popadic van richting veranderen. Spanje eindigde als eerste in Groep A en treft Canada, vierde in Groep B, dat gisteren in de kwartfinales van maandag verloor van Frankrijk. Om 18.00 uur vindt de strijd tegen de Amerikanen plaats.

Siehe auch  'Iklim di Glasgow tidak bekerja sama di meja'

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside