Spanje: TVE zendt Premier Padel . uit

Spanje: TVE zendt Premier Padel . uit

Televisión Española (TVE), de Spaanse publieke omroep, heeft een deal gesloten om Premier Padel’s toonaangevende tour in Spanje niet-exclusief voor het seizoen 2022 te presenteren.

TVE begint zijn Premier Padel-verslaggeving met de Greenweez Paris Premier Padel Major in juli die plaatsvindt in het iconische Stade Roland-Garros. Het toernooi begint op 11 juli en eindigt op 17 juli. De deal omvat ook rechten op het inaugurele P1-evenement, de Madrid Premier Padel P1 die plaatsvindt in het WiZink Center van 1 tot 6 augustus.

TVE zal alle Majors en P1-evenementen van de Premier Padel-kalender van 2022 uitzenden, met geselecteerde wedstrijden die worden uitgezonden op het lineaire kanaal Teledeporte van het netwerk en in RTVE Play, het digitale platform van de omroep. De dekking wordt gratis uitgezonden op YouTube in Spanje.

Luigi Carraro, voorzitter van de International Padel Federation, zei: “We zijn verheugd om Televisión Española voor het seizoen 2022 naar de Premier Padel-familie te brengen. TVE heeft een bereik en bekendheid in het land als geen andere omroep, wat betekent dat miljoenen fans de kans krijgen om geïnspireerd te worden door onze spelers en te genieten van onze toernooien, allemaal beginnend met de Greenweez Paris Premier Padel Major van het iconische Stade Roland-Garros vanaf 11 juli. De International Padel Federation is voortdurend op zoek naar manieren om een ​​groter en breder publiek over de hele wereld naar padel te halen, met een focus op inclusiviteit en toegankelijkheid – en deze deal met TVE in Spanje is daar het bewijs van.”

Premier Padel zal in 2022 ten minste tien (10) nieuwe toernooien organiseren, waaronder vier grote evenementen van categorie 1.

Siehe auch  Amerikaanse vrouw weigert abortus in Malta vliegt naar Spanje om zwangerschap af te breken | Abortus

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside