Spanje: Mallorca verwelkomt een groot aantal internationals tijdens Pasen

Spanje: Mallorca verwelkomt een groot aantal internationals tijdens Pasen

Hotelboekingen in Mallorca, Spanje, hebben volgens de lokale autoriteiten een opmerkelijke stijging genoteerd van 98 procent van de boekingen tijdens Pasen.

Bovendien denken ze dat de meeste hotels bezet zullen zijn tijdens de paasvakantie, meldt SchengenVisaInfo.com.

In dit verband benadrukte de voorzitter van de Mallorca Hoteliers Federation, Maria Frontera, dat de hotelbezetting met Pasen ongeveer 76 procent is; Verwacht wordt echter dat dit zal toenemen tot meer dan 85 procent.

Volgens Frontera zal in totaal 85 procent van de hotels deze maand open zijn, terwijl een derde van de rest de volgende maand zal openen, wat aantoont dat de cijfers dicht bij het pre-pandemische niveau liggen.

De verspreiding van het Coronavirus en zijn nieuwe stammen veroorzaakten ook aanzienlijke schade aan de Spaanse reis- en toeristenindustrie als gevolg van de reisverboden en andere beperkingen die door regeringen zijn opgelegd om de verdere verspreiding van het virus in te dammen.

EU-landen zijn echter begonnen hun reisregels te vergemakkelijken en beschouwen het virus meer als een endemische ziekte.

De secretaris-generaal van de Arbeiderscommissies (CCOO), Silvia Montejano, benadrukte dat toeristische reserveringen, de komst van vluchten en het aannemen van banen positief zijn in vergelijking met de cijfers voor Pasen 2019.

Bovendien is er sinds eind maart ook een aanzienlijke toename van het luchtverkeer op de luchthaven van Palma de Mallorca, met bijna 7.000 vluchten gepland tussen 8 april en 18 april.

Volgens de cijfers van data-analisten Dingus en TravelgateX, leidt Balearen momenteel boekingen voor Pasen vanuit cruciale toeristische markten: Duitsland, het VK, Frankrijk en Scandinavië.

Siehe auch  Anak muda mematahkan kakek mereka '' Keheningan India ':' sangat menakutkan '

Bovendien zullen de reserveringen met 47 procent toenemen in vergelijking met Pasen vorig jaar, terwijl het aantal hotelovernachtingen met 50 procent zal toenemen. In dit verband benadrukte het hoofd van Business Development, Paula Servera, dat hoewel de boekingen voor de Balearen momenteel 58 procent bedragen van wat ze waren voor Pasen 2019, er nog een maand te gaan is.

De autoriteiten in Spanje proberen voortdurend de reis- en toerismesector van het land te helpen herstellen van de schade veroorzaakt door het virus.

Uit de gegevens van het Spaanse Instituut voor de Statistiek (INE) blijkt dat het toerisme in Spanje in februari in totaal 71 procent van het pre-pandemische niveau bereikte, terwijl het aantal internationale aankomsten toenam tot 3,2 miljoen.

>> Spanje: toerisme in februari bereikte 71% van het niveau van 2019 – voorspelling voor april laat ook positieve resultaten zien

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside