„Spanje is geweldig en niet alleen voor vakanties“

„Spanje is geweldig en niet alleen voor vakanties“

Robert Lewandowski zal waarschijnlijk niet doorgaan Bayern München volgend seizoen. Dit is iets waar de speler zelf in het openbaar over heeft gesproken. Het meest recentelijk, toen hij zondag de Grand Prix van Monaco bijwoonde, nam hij deel aan een interview voor ‚Eleven Sports‘ waarin hij uitlegde dat hij binnenkort meer informatie over zijn toekomst zal kunnen geven.

Toen hem werd gevraagd naar zijn mening over Spanje, zei hij: gespeeld met het idee om daar komend seizoen te werkenen niet alleen voor zijn vakantie naar het land te reizen: „Spanje is geweldig! We hebben een huis op Mallorca. De liefde voor Spanje is er en ik vind het echt een geweldige plek, niet alleen voor vakanties„.

Het citaat van „niet alleen voor de feestdagen“, zal fans van ‚Los Azulgranas‘ opwinden. Het is heel goed mogelijk dat Xavi Hernandez zal nu een van de beste spitsen ter wereld tot zijn beschikking hebben tijdens het seizoen 2022/23, terwijl hij probeert zijn Barcelona-ploeg opnieuw op te bouwen.

Lewandowski’s opmerking zorgde ook voor een glimlach van zijn interviewers die hem sprak tijdens de aanloop naar de Grand Prix. De race van zondag was een ramp voor de lokale coureur Charles Leclerc, die de race als vierde eindigde na de kwalificatie op de eerste plaats op zaterdag. Een rampzalige strategische beslissing van zijn Ferrari-team zorgde ervoor dat hij de bestelling naar beneden liet glijden en de overwinning overhandigde aan Red Bull’s Sergio ‚Checo‘ Perez.

Siehe auch  RIVM ajak anak muda diperiksa sepulang liburan oleh 250 pasien corona lainnya di IC IC

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside