Spanje: Expat-echtpaar belooft Spanje te verlaten nadat jagers hond doodden en politie ’niets deed | Wereld | Nieuws

Spanje: Expat-echtpaar belooft Spanje te verlaten nadat jagers hond doodden en politie ’niets deed |  Wereld |  Nieuws

Het gepensioneerde echtpaar uit Zuid-Afrika, dat al meer dan een jaar in Almeria woont, liep met hun drie jaar oude Spaanse Mastiff toen een jager een drietal schoten op hen afvuurde tijdens een wandeling in het nabijgelegen dorp Guainos Bajos. Het verwoeste stel, Jennifer, 67, en Victor Gebhardt, 78, hebben gezworen Spanje te verlaten nadat de Guardia Civil weigerde te bewijzen dat hun geliefde hond Sombrita was neergeschoten.

De hond was tijdens de avondwandeling op konijnen aan het rennen, terwijl Jennifer zich herinnerde: „Het was een heerlijke lange wandeling in de bergen geweest en we waren bijna thuis toen ik het eerste schot hoorde, toen het tweede, en uiteindelijk het derde, wat raak haar

‚Ik riep om ervoor te zorgen dat ze wisten wie er was, maar dat hield hen niet tegen. Ik had het gemakkelijk kunnen zijn.

“Ik schreeuwde naar hen dat ze naar buiten moesten komen, maar ze verdwenen duidelijk in de wetenschap dat ze mijn hond hadden vermoord.

„Het was zeker geen ongeluk, dat weet ik zeker, want ze schoten met een geweer dat een kap heeft.“

Jennifer, een voormalige lerares, was doodsbang na de schietpartij, maar ging op zoek naar de jagers om hen te confronteren met de moord op haar geliefde hond.

Verwoest keerde Jennifer naar huis terug, niet in staat om het lichaam van Sombrita te vinden, en keerde de volgende ochtend terug toen de zon was opgekomen om hun huisdier te vinden.

Victor, een voormalige safari ranger in Botswana’s Okavango Delta, en Victoria slaagden er uiteindelijk in om het lichaam van hun hond te vinden.

Siehe auch  Music of Spain + Sly Dunbar, Twilight Zone Day, Steve Winwood & Friday the 13th

Victoria zei: “We hebben de volgende dag geprobeerd haar te vinden. Het duurde bijna de hele dag en uiteindelijk lukte het me om haar in de middag te vinden.”

LEES VERDER: Nieuwe Australische premier vastbesloten om koningin te verwijderen als staatshoofd

„We kunnen niet ergens wonen waar dierenrechten niet worden beschermd.“

De lokale Guardia Civil in Adra hield vol dat ze ’niet verder konden onderzoeken omdat ze geen namen heeft gegeven‘.

Helaas is dit geen alleenstaand geval in het gebied, met Jillian Chipperfield, voorzitter van de nabijgelegen dierenvereniging Berja, die zegt: “We hebben veel dieren gezien die zijn doodgeschoten, vooral katten die voor de lol zijn gedood.

“Vorig jaar vonden we een hond die voor de lol op zijn neus was geschoten en die zijn kaak brak en een deel van zijn tong verloor.

„We hadden nog een geval van een vrouw die met haar honden aan het wandelen was in een plaatselijk park toen de hond werd neergeschoten“.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside