Spanje boekte zijn tweede overwinning in de superfinale tegen Servië

Spanje boekte zijn tweede overwinning in de superfinale tegen Servië

Het team van David Martin won met een losse 15-20 op het scorebord

Aanstaande zondag neemt Spanje het op tegen Groep A. komt uit Montenegro (18:00 uur) om af te sluiten

Het Spaanse waterpoloteam, de huidige wereldkampioen, heeft deze zaterdag gewonnen 15-20 uit Servië. tot Om zijn tweede overwinning te ondertekenen in de World League Superfinal, die wordt gespeeld in de stad Straatsburg, Frankrijk.

Na vrijdag met 10-13 Australië te hebben verslagen, behaalde het team van David Martin, samen met acht internationals die wereldgoud wonnen in Boedapest, zaterdag een zwaarbevochten overwinning tegen Servië in een wedstrijd, met een gedeeltelijke 1-6. Besloten met uw kant. In het slotkwartier tegen een tegenstander die direct na rust met drie doelpunten (9-6) won.

Na een uitwisseling van klappen in de eerste drie afleveringen, begon het vierde kwartaal met een 14-14 gelijkspel. Een doelpunt van Vasilije Martinovic zorgde voor 15-14, maar het Servische potentieel eindigde daar en het Spaanse feest begon. Francesco Valera, Sergi Cabanas (2), Nicolas Paul (2) en Unai Bailey sloegen de bal met goals.die scoorde 1-6 en boekte een tweede overwinning in Straatsburg.

Aanstaande zondag zal de tegenstander van Spanje om 18.00 uur Montenegro zijn om Groep A af te sluiten, Geleid door David Martin met twee overwinningen en een volle 6 punten, voor Australië en Montenegro, met 3, en Servië, met twee nederlagen. Australië versloeg Montenegro met 9-8 voor Servië-Spanje.

Siehe auch  Dhanbad Narcissen Vrouwen vs Bokaro Bloesems Vrouwen - Dream11 Voorspelling

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside