Spain Park wint cruciale wedstrijd voor kans op play-offs – Shelby County Reporter

Spain Park wint cruciale wedstrijd voor kans op play-offs – Shelby County Reporter

Door ALEC ETHEREDGE | Hoofdredacteur

HOOVER – In een onmisbare situatie tegen de nummer 1 van de staat. 1-team, raakten de Spain Park Jaguars donderdag 21 april niet in paniek op hun thuisveld.

Spain Park nam het op tegen de best gerangschikte Hewitt-Trussville Huskies en had een overwinning en Vestavia Hills verlies nodig om een ​​play-in-game met de rebellen te verdienen voor een plek in de klasse 7A-play-offs van 2022.

Het moment van je adem inhouden kwam toen de Jaguars in de zesde inning zaten.

Op dat moment hadden de Jags net een 4-2 voorsprong weggegeven en gingen naar de 2e6 met een stand van 4-4, terwijl Vestavia Hills de leiding op loper in de laatste inning van hun wedstrijd zette en uiteindelijk de wedstrijd had -gelijkmakende run op tweede met één uit.

De reeks gebeurtenissen die volgde, werd echter groot.

Niet alleen gingen Vestavia Hills‘ volgende twee slagmensen onderuit om te verliezen van Gadsden City met 1-0, maar Spain Park kon profiteren van een grote twee-out hit van Ryan Cole.

Nadat Josh Harrington en Cole Edwards veilig het honk bereikten met respectievelijk een honkslag en geraakt werper werd een tweede nul genoteerd via een vangbal.

Cole stapte echter naar de plaat en vocht zich een weg naar een volledige telling.

Op zoek naar zijn eerste treffer van de avond, dreef de aanvallende dreiging de volgende worp die hij zag naar het middenveld, wat problemen veroorzaakte in het outfield en zowel Harrington als Edwards in staat stelde te scoren voor wat later de wedstrijdwinnende punten werden.

Siehe auch  Enorme haai gespot rond het strand van Spanje, populair bij toeristen die paniekerige zwemmers eropuit sturen om uit het water te komen

Met een 6-4 achterstand leek Hewitt-Trussville een comeback te maken in de 1e7 door twee lopers aan boord te zetten met twee uit, maar John Robert Thompson was in staat om een ​​ground out te krijgen om weer bij zichzelf te komen voor de finale uit het spel .

Door de spannende overwinning kreeg Spain Park de kans om het zaterdagmiddag om 16.00 uur op Vestavia Hills op te nemen om te bepalen wie van de twee dit seizoen doorgaat naar de play-offs.

De Jags namen de vroege voorsprong met twee runs in de eerste en één in de tweede voordat de Huskies op het bord kwamen in de derde met twee eigen runs.

Spain Park verlengde de voorsprong daarna met nog eens in de vierde voordat Hewitt de twee runs scoorde om de wedstrijd in evenwicht te brengen, resulterend in het spannende slot.

Spain Park werd in de overwinning aangevoerd door Cole’s drie RBI’s, terwijl Harrington de ploeg leidde met twee hits. Hij voegde ook een RBI toe, terwijl Jacob Tobias één hit en één RBI plaatste.

Naast die drie hadden Evan Smallwood, Clay Spencer, Thompson en Wilkins Hunter allemaal hits in de overwinning.

Lucas Thornton kreeg de start op de heuvel en sloeg zes innings, stond vijf hits en vier runs toe met vijf strikeouts.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside