Spain Park verslaat Thompson om indrukwekkend stuk voort te zetten – Shelby County Reporter

Spain Park verslaat Thompson om indrukwekkend stuk voort te zetten – Shelby County Reporter

Door ALEC ETHEREDGE | Hoofdredacteur

ALBASTER – Te midden van een sterk traject, waaronder hoofdcoach Will Smith die zijn 400e overwinning in zijn carrière behaalde, konden de Spain Park Jaguars hun overwinningsreeks op woensdag 9 maart verlengen tot vijf wedstrijden tegen county-vijand Thompson.

In een strijd van twee teams die in vuur en vlam stonden, waren de Jaguars in staat om een ​​vroege 2-0 achterstand en een 3-2 achterstand te overwinnen door vier innings met een vijf-run vijfde inning om hun winstreeks voort te zetten en de vijf-game te breken zegereeks van de Warriors.

De Jags kwamen vroeg op achterstand, want Thompson zette drie van de eerste vier slagmensen op de honken in de 2e2.

Uiteindelijk zaten ze in een positie waarin de honken vol waren met twee uit en profiteerden ze van de kans met een twee-RBI single van Carson Foote op een grondbal door de linkerkant van het infield voor een 2-0 voorsprong.

Spain Park reageerde echter snel in de 1e3.

De Jags begonnen de inning met back-to-back vier wijd en drie keer vier wijd in de eerste vier slagmensen, waardoor de honken vol kwamen met één uit.

Een fout en een opofferingsslag brachten vervolgens twee gecombineerde punten thuis om de wedstrijd op 2-2 te zetten.

Die stand hield stand tot de 2e4 toen Foote opnieuw toesloeg voor de Warriors.

Met twee uit en Tucker Arrington op het derde honk sloeg Foote een honkslag in het rechterveld en bracht Arrington thuis voor de 3-2 voorsprong.

Thompson zorgde daarna opnieuw voor volle honken met twee uit, maar de inning eindigde met Foote gevangen tussen thuis en derde.

Siehe auch  YouTube menampilkan setiap bab dalam hasil penelusuran - komputer - berita

Spain Park antwoordde opnieuw snel en profiteerde van de momentumboost om uit de jam te komen in de vierde met een grote plek in de 1e5.

De Jags gebruikten back-to-back singles van Ryan Cole en Clay Spencer om de inning te openen voordat de eerste nul werd geregistreerd.

Die eerste nul werd echter gevolgd door nog eens vier honkslagen op rij van James Battersby, Wilkins Hunter, Evan Smallwood en Michael Glick om vijf runs mee naar huis te nemen.

Dat stelde Spain Park in staat om vooraan te stormen voor een 7-3 voorsprong, en de Jaguars keken nooit meer achterom met twee puntloze innings erna om de 7-3 overwinning af te sluiten.

Spain Park stond onder leiding van Glick met een 3-uit-4-wedstrijd met één RBI, terwijl Smallwood 2-uit-4 afsloot met twee RBI’s en twee gescoorde punten. Battersby voegde twee hits en één RBI toe, terwijl Cole, Spencer en Hunter elk eindigden met één hit en één RBI.

Op de heuvel pakte Jake Majors de overwinning na het gooien van de eerste vier innings. Hij stond drie runs toe op vijf hits en drie keer vier wijd met drie strikeouts. Battersby sloot de laatste drie innings af door geen runs toe te staan ​​op drie hits.

Thompson werd geleid door Foote met een 3-uit-3 spel met alle drie de RBI’s voor de Warriors. Pearman, Drake McBride, Major Paracca, Ryan Walker en Parker Edmondson hadden elk één hit.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside