Spain Park splitst zich met Gadsden City, stevig in play-offjacht – Shelby County Reporter

Spain Park splitst zich met Gadsden City, stevig in play-offjacht – Shelby County Reporter

Door ALEC ETHEREDGE | Hoofdredacteur

De Spain Park Jaguars stonden woensdag 13 april opnieuw voor een schijnbaar onmisbare wedstrijd en ze beantwoordden de bel op een grote manier tegen Gadsden City.

Nadat ze een week eerder hun area-opening series met Vestavia Hills hadden gesplitst met een verlies van één punt gevolgd door een overwinning van één punt, dreigden de Jags opnieuw te worden geveegd en hadden ze een koppelingsoverwinning nodig nadat ze dinsdag hadden verloren van Gadsden City , 12 april.

Maar net als een week eerder reageerden de Jags in de tweede wedstrijd van de serie met een belangrijke overwinning om midden in de play-offjacht te blijven en de laatste week van het gebiedsspel in te gaan.

Het leek erop dat Spain Park naar de overwinning zou gaan tegen de Titans in game twee nadat ze naar een 6-1 voorsprong waren gestormd die ze tot in de laatste inning vasthielden.

Gadsden City bracht echter een top van vijf punten samen in de zevende, waarbij drie vier wijd met één uit aan elkaar werden geregen om de honken vol te zetten, voordat een geraakte slagman één punt binnenbracht, een fout bracht er nog twee en een twee-uit, twee -RBI single bracht de wedstrijd in evenwicht.

Maar in de tweede helft van de laatste inning raakte Spain Park niet in paniek.

Met cleanup hitter Jacob Tobias die de inning opende, kregen de Jags een snelle honkloper toen hij vier wijd kreeg in vijf worpen.

Een opofferingsstootslag van Ryan Cole schoof vervolgens pinch runner John Cooke naar het tweede honk om het wedstrijdwinnende punt in scoringspositie te brengen.

Siehe auch  CEO Friesland Campina memperkirakan harga susu akan berada di atas € 40

Dat zette het toneel voor Clay Spencer.

Na de eerste twee worpen voor ballen te hebben bekeken, stond hij kort daarna op een 2-2 telling.

Spencer kreeg echter precies de worp die hij wilde op de vijfde worp van de slagbeurt en dreunde deze langs de linkerveldlijn. Cooke, sprintte rond de derde plaats en racete naar huis, waarbij hij de plaat overstak om het winnende punt te scoren op Spencer’s walk-off double.

Het maakte deel uit van een grote wedstrijd voor Spencer, die eindigde met drie van de zes RBI’s van het team in de 7-6 overwinning. Hij scoorde twee hits in vier slagbeurten om Spain Park te leiden, terwijl John Robert Thompson ook de sleutel was met twee hits en een RBI.

Josh Harrington en Wilkins Hunter eindigden beiden ook met een hit en een RBI in de overwinning voor de Jaguars, terwijl Cole Edwards eindigde met twee hits.

Op de heuvel kreeg Lucas Thornton de start en kreeg de eerste 5 2/3 innings, had vijf strikeouts en stond één punt toe op vier hits en vier wijd. James Battersby kreeg de laatste twee nullen in de 1e7, stond één honkslag en één onverdiend punt toe, terwijl hij één keer drie slag gooide om de wedstrijd gelijk te houden.

Spain Park heeft nu zijn eerste twee area series gesplitst om op 2-2 te komen in area play met een serie tegen nr. 1 Hewitt-Trussville is nog over. De Jags zullen die reeks waarschijnlijk moeten splitsen om een ​​playoff-plek te verdienen, maar kunnen ook gelijk eindigen met zowel Gadsden City als Vestavia Hills als ze beide van de Huskies verliezen, afhankelijk van hoe de laatste week van het gebiedsspel zich ontvouwt.

Siehe auch  Harlem Bucky Tulseria se expande con Enoteca

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside