Spain Park sluit Oak Mountain uit voor een belangrijke gebiedsoverwinning – Shelby County Reporter

Spain Park sluit Oak Mountain uit voor een belangrijke gebiedsoverwinning – Shelby County Reporter

Door ALEC ETHEREDGE | Beheren van redacteur

NOORD SHELBY – De Spain Park Jaguars gingen op dinsdag 12 april op pad voor de korte reis van 2 mijl naar rivaal Oak Mountain en kwamen met een zwaarbevochten overwinning naar huis om te blijven strijden om de hostingrechten in het gebiedstoernooi.

Met de titel in het reguliere seizoen voor het grijpen tussen de Jags, Oak Mountain, Hewitt-Trussville en Vestavia Hills, gebruikte Spain Park een zesde inning van drie runs om de laatste stempel te drukken op een 4-0 overwinning tegen de Eagles.

Na de overwinning verbeterden de Jaguars tot 3-1 in gebiedsspel en 26-5-2 algemeen, terwijl Oak Mountain nu 11-10-1 algemeen en 2-4 in gebiedsspel is.

Spain Park nam vroeg in de wedstrijd de leiding dankzij een twee-out RBI single van Maggie Daniel. Emma Jolley begon de inning met een honkslag naar het tweede honk, voordat een groundout en line out er twee neerhaalden.

Daniël stapte vervolgens op de plaat en in een 0-2-count sloeg ze een honkslag in het linkerveld om Jolly naar huis te rijden voor de 1-0 voorsprong.

Vanaf dat moment kwam het spel neer op pitchen, en Ella Reed was bezig met haar A-spel.

Ze stond geen punt toe in de eerste vijf innings, wat het toneel vormde voor een geduldige Spain Park-aanval die uiteindelijk doorbrak met een top van drie in de zesde om een ​​4-0 voorsprong te nemen.

Reed sloot daarna de laatste twee innings af zonder een punt toe te staan ​​om de overwinning op de shutout te completeren.

Siehe auch  Pilot tewas dalam kecelakaan landasan pacu

Ze gooide 13 strikeouts in de overwinning en kreeg twee hits en één vrije loop tegen.

Op de plaat maakte Katie Flannery een enorm verschil met een homerun van drie punten in de zesde die uiteindelijk een einde maakte aan elk gevaar van een comeback van Oak Mountain.

Daniel had de enige RBI op haar honkslag in de eerste inning, terwijl Emma Hawkins, Jolley, Charlee Bennett en Reed elk één honkslag hadden in de overwinning.

De Jags nemen het nu op tegen Hewitt-Trussville en Vestavia, respectievelijk 18-19 april, om te bepalen wie het gebiedstoernooi zal organiseren.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside