Spain Park scoort met nog 4 seconden te gaan om door te gaan naar het staatskampioenschap – Shelby County Reporter

Spain Park scoort met nog 4 seconden te gaan om door te gaan naar het staatskampioenschap – Shelby County Reporter

Door ALEC ETHEREDGE | Beheren van redacteur

HUNTSVILLE – Terwijl de laatste seconden van een Final Four-gevecht met Vestavia Hills op de klok tikten, ontving Marybeth O’Bryant van Spain Park een pass van een Addy Soehn, zette het op haar rechtervoet, plantte en liet een gebed vliegen.

Haar schot stuiterde 5 yards in het strafschopgebied en recht in de richting van de keeper van Vestavia Hills. Maar toen het de keeper bereikte, stuiterde het hoger dan verwacht, gleed door haar handen en in de achterkant van het net voor een wedstrijdwinnend doelpunt met nog vier seconden te gaan.

Het doelpunt brak een 1-1 gelijkspel in de laatste seconden, toen de Jaguars een 2-1 overwinning behaalden om twee reguliere seizoensverliezen tegen de rebellen te wreken en een ticket te slaan voor de Class 7A State Championship-wedstrijd op zaterdag.

Het wonderbaarlijke doelpunt van O’Bryant zette een sterke playoff-reeks van indrukwekkend spel in de tweede helft voort.

Spain Park controleerde de bal gedurende het grootste deel van de laatste 21 minuten van de wedstrijd, maar de Jags konden pas in de laatste seconden kapitaliseren.

Ze kregen één schot geblokkeerd op een duiksave van de Vestavia-keeper en raakten vervolgens twee keer de lat, allemaal in een tijdsbestek van drie minuten.

Maar met die constante druk droegen de Jags de rebellen neer en vochten ze tot het einde, wat uiteindelijk leidde tot een inworp vanaf de linkerzijlijn met nog 15 seconden te gaan.

De bal werd snel doorgegeven aan het midden van het veld voordat hij zijn weg vond naar een open O’Bryant voor de spelwinnaar.

Siehe auch  Blog Corona: 70% orang Belgia menang untuk pertama kalinya dan Belanda akan mulai menguji di perbatasan pada hari Minggu

Het spannende einde van de wedstrijd kwam overeen met de actie van de eerste helft, want de wedstrijd begon rustig en de twee teams wisselden het balbezit gedurende de eerste helft tot een furieus slot.

Na een eerste 37 minuten van doelpuntloze actie, nam het spel in de laatste drie minuten van de helft al snel een offensieve wending.

De Jaguars, die de hele helft dichtbij waren geweest met vijf van hun zes schoten op doel, konden profiteren met nog 2:42 over.

Nadat een teamgenoot de bal op een speler van Vestavia Hills kopte, was Tatum Ahlemeyer van Spain Park er voor de afbuiging.

Ze strekte haar rechtervoet net ver genoeg uit om de bal te clippen en naar de linkerkant van het net te leiden, waardoor de Vestavia-keeper overrompeld werd voor een 1-0 voorsprong.

Maar 1:15 later kwamen de Rebels meteen terug met een eigen doelpunt.

Lainey Whitson was in staat om te profiteren van een snelle push op het veld toen ze een schot in de achterkant van het net begroef om de wedstrijd met 1-1 de rust in te sturen.

De Rebels bouwden vroeg in de tweede helft op dat vertrouwen en controleerden de bal gedurende de eerste 17 minuten van de periode.

Lillian Gourley van Spain Park werd gedwongen om een ​​paar vroege reddingen te doen in de rust, terwijl de Rebels een paar kansen verspeelden, waaronder een schot dat de bovenkant van de lat schampte.

De Jags, die hen op dat moment op de hielen zaten, verlegden snel de focus en begonnen sneller bij de bal te komen, wat ertoe leidde dat ze een groot deel van de laatste 20 minuten in bezit bleven, en uiteindelijk de Rebels afsloegen voor het winnende doelpunt.

Siehe auch  Chile acelera el lanzamiento de 5G, con la esperanza de que Amazon atraiga un nuevo centro de procesamiento web

Spain Park speelt nu zaterdag om 10.00 uur tegen Fairhope voor het klasse 7A-kampioenschap. Het is de eerste reis naar het kampioenschap voor de Jaguars sinds het seizoen 2011 – een jaar waarin ze de titel wonnen.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside