Spaanse premier Sánchez verzekert Oekraïense vluchtelingen van ‚de inzet en solidariteit van het Spaanse volk‘ – Eurasia Review

Spaanse premier Sánchez verzekert Oekraïense vluchtelingen van ‚de inzet en solidariteit van het Spaanse volk‘ – Eurasia Review

De Spaanse premier Pedro Sánchez kondigde aan dat er deze week een door het ministerie van Defensie gecharterd vliegtuig zou aankomen met 20 of 30 Oekraïense kinderen die aan een of andere vorm van kanker lijden, vergezeld van hun families.

Sánchez bracht “de inzet en solidariteit van het Spaanse volk” over aan de Oekraïense vluchtelingen die in Spanje zijn en heeft hen gegarandeerd dat ze zich gedurende de tijd dat ze bij ons zijn, thuis zullen voelen, “met alle rechten, toestemmingen en capaciteiten” om aan hun behoeften te voldoen.

Sánchez deed deze verzekering tijdens zijn bezoek aan het Centrum voor de opvang, opvang en verwijzing van Oekraïense vluchtelingen in Pozuelo de Alarcón, waar hij werd vergezeld door de minister van Inclusie, Sociale Zekerheid en Migratie, José Luis Escrivá.

Sánchez verzekerde dat de regering van Spanje al alle logistiek had voorbereid voor de opvang van de Oekraïense vluchtelingen, die vooral „zal worden gecoördineerd vanuit drie steden met een grote vertegenwoordiging van de Oekraïense gemeenschap“, namelijk Madrid, Barcelona en Alicante. , waar de drie zorg- en eerste opvangcentra zijn voorbereid. In dit verband benadrukte hij dat „we een plan voor de opvang en bescherming van vluchtelingen hebben goedgekeurd en dat we het aantal beschikbare plaatsen voor hen met 12.000 hebben verhoogd“.

Naast het verstrekken van alle rechten en informatie, wees Sánchez er ook op dat „alle administratieve procedures“ die moeten worden uitgevoerd, inclusief toestemmingen voor degenen die willen werken, „zo veel mogelijk zullen worden versneld“.

„Kortom, Spanje gaat een voorbeeld stellen van solidariteit, coördinatie, samenwerking en interinstitutionele samenwerking“, zei Sánchez. Hij bedankte de ngo’s en de derde sector voor het werk dat ze in ons land doen, aangezien de samenwerking tussen openbare instellingen en deze actoren „betekent dat we solidariteit veel beter kunnen organiseren en meer garanties, meer veiligheid en meer zekerheid kunnen bieden aan degenen die naar ons land“, zei hij.

Siehe auch  George dan Dini datang ke Corridge dari Amerika Serikat

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside