Sony laat gebruikers tegen hun PlayStation 5 praten

Sony laat gebruikers tegen hun PlayStation 5 praten

Sony heeft woensdag uitgepakt met enkele nieuwe functies voor de spelconsole PlayStation 5. Deze zijn wel nog niet beschikbaar voor het grote publiek. Momenteel kan slechts een klein groepje gamers de bètaversie van de nieuwe software uittesten. Een opvallende toevoeging: spraakcommando’s.

Sony jatuh tempo een blog fungsi de nieuwe voor dari PlayStation 5 uit de doeken. De gamegigant spreekt onder meer van nieuwe opties voor de functie Party Chat, waarmee je in een chatruimte bertemu vrienden kan praten terwijl je aan het gamen bent. Je kan onder meer kiezen om je party al dan niet open te stellen voor anderen. Er zijn ook verbeteringen aangebracht voor het melden van ongepast gedrag van spelers en voor het delen van games.

Fungsi utama adalah de mogelijkheid om tot veertien game dan aplikasi “vast te klikken” untuk memulai. Antarmukanya ok verbeterd, waardoor het onder meer eenvoudiger wordt om met je vrienden te chatten. Heeft Sony de mogelijkheid toegevoegd om spellen op hun genre te sorteren het de trofee-interface dan make-over gigeven.

Een verbeterde interfacee (Sony – PlayStation)

Spraakcommando’s

Perangkat lunak de bètaversie van de nieuwe memperkenalkan ook spraakcommando’s. Door „Hey PlayStation“ te zeggen, adalah game het mogelijk om, aplikasi en instellingen te vinden en te openen. De spraakassistent kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een film op pauze te zetten dari om naar je nomor favorit dan luisteren.

Siehe auch  AirPods Baru Hadir di Bulan September

Momenteel is die optie alleen beschikbaar in het Engels en voor gebruikers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Indien de toevoeging een succes blijkt te zijn, zal ze in de toekomst ongetwijfeld ook in andere talen en landen worden ingevoerd.

Fungsi indien je zelf aan de slag wilt gaan met de (andere) nieuwe, kan je je hier aanmelden voor het bètaprogramma. Als je dit niet wilt doen, zul je nog even moeten wachten tot Sony een stabiele update voor alle gebruikers uitbrengt.

(n, saya)


We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside