Sonu Sood’s geschenk aan worstelende Jharkhand Shooter: een Duits geweer

Sonu Sood’s geschenk aan worstelende Jharkhand Shooter: een Duits geweer

Konica Layak, een staatskampioen, vertrouwde op geweren die ze van haar coach en vrienden had geleend.

Acteur Sonu Sood, die duizenden mensen steunde tijdens de door het coronavirus veroorzaakte lockdown, heeft zijn goede werk voortgezet via zijn liefdadigheidsinstelling, de Sood Foundation. De heer Sood en zijn liefdadigheidsinstelling hebben onlangs een worstelende schutter uit Jharkhand geholpen een geïmporteerd geweer te kopen. De acteur leerde Konica Layak kennen toen ze hem in januari tagde in een tweet. „In het 11e Jharkhand State Rifle Shooting Championship heb ik een zilveren en een gouden medaille gewonnen. De regering heeft me echter helemaal niet geholpen. Help me alstublieft met één geweer“, schreef mevrouw Layak in haar oproep, waarbij ze Sonu Sood tagde samen met een handvol ministeries en regeringsfunctionarissen.

Konica Layak, die uit Dhanbad komt, vertrouwde op geweren die ze had geleend van haar coach of haar vrienden, ondanks dat ze zich tweemaal had gekwalificeerd voor de nationale titel. De heer Sood reageerde in maart op haar oproep en verzekerde haar dat ze spoedig een geweer zou krijgen.

„Ik kan mijn eigen geweer niet hebben omdat het bijna Rs 3 lakh kost. Ik moest afhankelijk zijn van mijn koetsgeweer of van mijn vriend. Ik had Rs 80.000 van mijn vrienden geregeld en nam Rs 1 lakh als lening voor het geweer en gelukkig Sonu Sood Stichting regelde het resterende geld voor het geweer en ik heb de bestelling al geplaatst. Het in Duitsland gemaakte geweer zou me over twee en een halve maand bereiken,“ had mevrouw Layak verteld. De Telegraaf terug in maart.

Siehe auch  MonetaGo benoemt Jairo Romo om uitbreiding naar Spanje te leiden

Op zaterdag, toen het geweer eindelijk mevrouw Layak bereikte, ging ze naar Twitter om Sonu Sood te bedanken. „Meneer, mijn geweer is hier“, schreef ze in het Hindi, terwijl ze de acteur tagde. „Een golf van geluk heeft zich verspreid in mijn familie en het hele dorp zegent je“, voegde ze eraan toe.

In reactie op het bedankbericht van de schutter schreef de heer Sood: „India’s gouden medaille op de Olympische Spelen is bevestigd. We hebben nu alleen gebeden nodig.“

De tweet heeft meer dan 14.500 ‚likes‘ en honderden reacties geregistreerd – veel van mensen die de acteur prijzen voor zijn werk.

„Hartelijk dank aan jullie uit Konica’s stad“, schreef iemand in de comments. „Prima werk meneer“, zei een ander.

Voor Konica Layak zal het geweer een wereld van verschil maken. „Met het geweer kan ik in mijn eigen tijd oefenen en ook toelating krijgen tot de Joydeep Karmakar Shooting Academy in Calcutta om mijn vaardigheden aan te scherpen en in medailles te blijven jagen op nationale en internationale wedstrijden,“ zei ze.

Klik voor meer trending nieuws

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside