Senioren van Spain Park racen naar Vanderbilt University

Senioren van Spain Park racen naar Vanderbilt University

Na jaren van succes in basketbal, atletiek en crosscountry, racet Mackenzie Culpepper, senior Mackenzie Culpepper van de Spaanse Park High School, naar de universiteit met een atletiekbeurs voor de Vanderbilt University.

„Ik ben gezegend om aan te kondigen dat ik mijn academische en atletische carrière aan de Vanderbilt University zal voortzetten“, zei Culpepper in een Twitter-bericht. “Ik ben mijn familie, coaches en vrienden zo dankbaar voor hun voortdurende steun door de jaren heen. Ik hoop dat mijn jongere zelf trots is! Hoe dan ook… anker neer!”

Culpepper zei dat ze succes heeft geboekt in de sport sinds ze begon met hardlopen toen ze 5 jaar oud was en kort daarna een liefde voor basketbal vond.

Haar coach raadde haar een circuit aan nadat ze een race-evenement met een „cheetah charge“ op haar basisschool had gewonnen, zei ze. Toen zag ze haar broer basketballen op een zomerkamp, ​​wat haar liefde voor het spel aanwakkerde, zei Culpepper.

Jaren later werd ze een bekende dual-sport middelbare school atleet die wordt erkend op staats- en nationaal niveau.

‚In de zomer werd het moeilijk voor haar om te kiezen, omdat je ofwel voor atletiek of basketbal kon reizen‘, zegt Shonteria Culpepper, Mackenzie’s moeder. ‚Ze begon basketbal te verkiezen boven baan, want als je niet doorging met AAU-basketbal, werd je er niet beter op. Ik denk dat veel van haar training voor de baan het gevolg was van het gewoon op en neer rennen van de basketbal over het veld.

Spanje Park High School atletiek- en langlaufcoach Michael Zelwak is sinds de zevende klas de coach van Culpepper. Toen ze op de middelbare school zat, werd ze opgemerkt door Mike Chase, de meisjesbasketbalcoach van Zelwak en Spain Park, en beiden stelden voor om zich bij hun respectievelijke teams aan te sluiten.

Siehe auch  Belanda memasok 27 juta vaksin ke Kovacs

„Ze is zonder twijfel een van de meest gedreven atleten die ik heb gecoacht,“ zei Zelwak. ‚Ze hoeft niet verteld te worden wanneer of hoe ze moet oefenen. Ze is verantwoordelijk en werkt hard. Ze heeft die drive om het goed te doen en uitmuntendheid na te streven die veel studenten van haar leeftijd gewoon niet hebben en ze heeft daar in de loop der jaren consequent naar toegewerkt. Het heeft haar geholpen te verbeteren en het succes te bereiken dat ze heeft gehad.“

Zelwak zei dat hij hoge verwachtingen heeft van Culpepper bij Vanderbilt, omdat ze de kans krijgt om zich te specialiseren in atletiek, in plaats van haar vaardigheden voor twee sporten te behouden.

„Ik denk dat ze een geweldige setup heeft bij Vanderbilt,“ zei Zelwak. „Ik denk dat de technische staf daar Mackenzie begrijpt en ik weet dat ze een hechte band zal hebben met coach Althea Thomas daarboven. Ik denk dat ze haar sterke punten echt naar voren zullen brengen en haar in staat zullen stellen zich te concentreren op alle dingen waarvan we zouden willen dat ze zich tijdens de middelbare school had kunnen concentreren. Mackenzie was een dual-sportatleet, dus we moesten haar een beetje delen met basketbal en we moesten heen en weer gaan. Ik wil niet zeggen dat ze haar capaciteiten hebben afgenomen, maar ze was gewoon een echte dual-sportatleet.

„Ze zou in beide kunnen uitblinken en ik denk dat ze, door haar de gespecialiseerde aandacht te geven die ze bij Vanderbilt gaat krijgen, heel ver gaat komen.“

Siehe auch  'Negara-negara Eropa Barat adalah investor baterai terbesar di dunia'

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside