Senior Women’s T20 League 2022, wedstrijd 21: Jharkhand Women vs Haryana Women

Senior Women’s T20 League 2022, wedstrijd 21: Jharkhand Women vs Haryana Women

Jharkhand Women neemt het op tegen Haryana Women in de 21e wedstrijd van de Senior Women’s T20 League 2022. De wedstrijd wordt gespeeld in het Lalbhai Contractor Stadium in Surat.

Jharkhand Women werden geplaatst in Elite Groep B. Na vier van hun vijf wedstrijden te hebben gewonnen, eindigden ze met 16 punten op de tweede plaats. Ze versloegen Bihar Women volledig in hun laatste groepswedstrijd om een ​​plaats te bemachtigen in de knock-outfase van de competitie.

Nadat hen was gevraagd om als eerste te bowlen, wierpen de Jharkhand-bowlers briljant en beperkten Bihar Women tot 87 in hun 20 overs. De slagmensen van de hoogste orde stapten vervolgens op en droegen bij om hen te helpen het totaal terug te jagen in de 12e over. Ze zullen hun optreden tegen Haryana Women op donderdag herhalen.

Haryana Women won ook vier van hun vijf wedstrijden en eindigde als tweede achter Mumbai in Elite Groep E. Nadat ze hun eerste wedstrijd tegen Mumbai hadden verloren, herstelden ze zich en wonnen ze hun volgende vier wedstrijden.

Ze versloegen Assam overtuigend in hun vorige wedstrijd. De Assam Women sloegen als eerste een doel van 113 voor de Haryana Women. Op de rug van een halve eeuw van Shafali Verma joegen de Haryana Women het totaal comfortabel achterna om een ​​plaats in de knock-outfase te boeken. Ze zullen enthousiast zijn om het winnende momentum voort te zetten.


Jharkhand Women vs Haryana Women Match Details:

Wedstrijd: Jharkhand Women vs Haryana Women, Match 21, Senior Women’s T20 League, 2022

Siehe auch  Tentara dari jalan yang sama di Wூrburg

Datum en tijd: 28 april 2022, donderdag, 16:30 IST

Evenementenlocatie: Lalbhai Contractor Stadium, Vesu, Surat


Jharkhand Women vs Haryana Women Pitch Report

Het veld in het Lalbhai Contractor Stadium is goed voor batting. De bal komt mooi op de knuppel onder de lampen en de slagmensen kunnen hun slagen vrij spelen. Verwacht dat het oppervlak in de loop van de wedstrijd echt blijft.


Jharkhand Women vs Haryana Women Weersverwachting

De temperatuur in Surat schommelt waarschijnlijk tussen de 29 en 42 graden Celsius. Donderdag wordt geen regen voorspeld en wordt een volledige wedstrijd verwacht.


Jharkhand Women vs Haryana Women Waarschijnlijke XI’s

Jharkhand Vrouwen

Shanti Kumari pakte drie wickets om de achterkant van Bihar’s slagopstelling te breken in hun laatste wedstrijd. Bijdragen van Mamtha Kanojia (31*) en Ashwani (45) hielpen hen in de 12e over de streep te komen.

waarschijnlijke XI

Mamtha Kanojia, Ashwani, Durga Murmu, Niharika (c), Ritu, Shanti Kumari, Devyani, Nidhi B, Riya Raj (wk), Arti, Monika

Haryana Vrouwen

Mansi Joshi en Suman Gulia pakte elk twee wickets om Assam Women te beperken tot 112 in hun 20 overs. Schipper Shafali Verma leidde de aanval met de vleermuis bovenaan de rangschikking, terwijl haar 29-ball 58 hen hielp het totaal met gemak achterna te gaan.

waarschijnlijke XI

Reema Sisodia, Shafali Verma (c), Bhawna Ohlan, Sheetal Rana, Nitika, Sonia Mendhiya, Suman Gulia, Mansi Joshi, Bharti Kashyap (wk), Triveni Vasistha, Priyanka Sharma


Jharkhand Women vs Haryana Women Match Voorspelling

Zowel Jharkhand Women als Haryana Women hebben vier van hun vijf groepswedstrijden gewonnen en zullen op hun best zijn in de knock-outfase van de competitie. Met aan beide kanten een aantal spannende spelers in hun gelederen, wordt donderdag een knallende wedstrijd verwacht.

Siehe auch  Ierland wordt heter dan sommige delen van Spanje, aangezien 'jetstream' zinderende zon brengt in de aanloop naar grote weersverandering

Haryana was goed in hun recente wedstrijden en zou donderdag Jharkhand moeten kunnen verslaan.

Voorspelling: Haryana Vrouwen om deze ontmoeting te winnen.


V. Shafali Verma om vijftig te scoren?

2 stemmen tot nu toe

Bewerkt door Sudeshna Banerjee

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside