Schipper Saurabh Tiwary neemt Jharkhand mee naar knock-outs, Yash Dhull raakt Maiden dubbele ton voor Delhi in groep H

Schipper Saurabh Tiwary neemt Jharkhand mee naar knock-outs, Yash Dhull raakt Maiden dubbele ton voor Delhi in groep H

Guwahati: Schipper Saurabh Tiwary sloeg een match-winnende 93 terwijl Kumar Kushagra er 50 maakte om Jharkhand naar de knock-outfase van de Ranji Trophy te leiden met een overwinning van twee wicket op zwaargewichten Tamil Nadu in hun laatste elitegroep H-wedstrijd hier op zondag.Lees ook – Sreesanth beweert dat Kerala Cricket Association hem een ​​afscheid heeft geweigerd

Jharkhand had op de laatste dag slechts 104 runs nodig met zes wickets in de hand om Chhattisgarh uit de top van de groep te verdrijven en ze reden op waardevolle stoten van schipper Tiwary en Kushagra om hun doel te bereiken in 80,4 overs met twee wickets in de hand. Lees ook – IPL 2022: Prithvi Shaw van Delhi Capitals maakt zich zorgen over zijn vorm in Ranji Trophy

Jharkhand jaagde op 212 voor een regelrechte overwinning en was 102 voor vier in 39 overs aan het einde van het spel op zaterdag, waarbij Tiwary op 41 sloeg en Kushagra hem gezelschap gaf op 25. Lees ook – U-19 World Cup Winnende schipper Yash Dhull wil in de voetsporen treden van Idol Virat Kohli

Het duo hervatte hun innings op zondag met vertrouwen en voegde 90 runs toe voor het vijfde wicket om Jharkhand dicht bij het doel te brengen voordat de laatste op 50 werd afgewezen.

Kushagra scoorde zijn halve eeuw op 121 ballen met behulp van slechts vijf grenzen.

Tiwary, aan de andere kant, zag er solide uit en leek vastbesloten om zijn kant over de lijn te halen, maar vertrok slechts twee runs van het doel na het maken van een welverdiende 93. Zijn runs kwamen uit 193 ballen waarin hij zes grenzen raakte en één zes.

Siehe auch  Die besten 30 Der Die Das Schulranzenset Handverlesen für Sie

Rahul Shukla (14 niet uit) voltooide de formaliteiten voor Jharkhand toen ze de volledige zes punten van de wedstrijd veiligstelden om naar de top van de tafel te springen.

Het trio van Baba Aparajith (2/27), Ravisrinivasan Sai Kishore (2/47) en Manimaran Siddharth (2/48) scalpeerde samen zes wickets voor Tamil Nadu.

Dhull raakt eerste dubbele ton terwijl Delhi Chhattisgarh . teleurstelt

================================================== ==================

In de andere groep H-wedstrijd sloeg rijzende slagster Yash Dhull zijn eerste eersteklas dubbele eeuw toe, terwijl Dhruv Shorey er honderd sloeg toen Delhi, die al uit de knock-outrace was, de hoop van Chhattisgarh om 396 te plaatsen verbrijzelde voor twee verklaard in 89,3 overs in hun tweede innings na het volgende.

India’s recente U-19 World Cup-winnende teamschipper Dhull, die zijn eerste Ranji-seizoen speelde, schitterde opnieuw met de knuppel met een 261-bal 200 die niet uit was om zijn geloofsbrieven te bewijzen.

Hij sloeg 26 grenzen tijdens zijn knock-out en samen met Shorey (100 uit 208 ballen, 13x4s) deelde hij 246 runs voor de openingsstand om de wedstrijd weg te nemen van Chhattisgarh.

De slagmensen uit Delhi gaven een goed beeld van zichzelf in de tweede innings met Nitish Rana (56 niet uit 36 ​​ballen, 3x4s, 5x6s) en Kshitiz Sharma (26) die ook goede klappen kregen.

Jharkhand eindigde bovenaan groep H met 12 punten uit drie wedstrijden – twee overwinningen en één verlies, terwijl Chhattisgarh op de tweede plek eindigde met 10 punten. Tamil Nadu werd derde met zes punten voorsprong op de laagste geplaatste Delhi, die slechts twee punten wist te behalen van wat een teleurstellende campagne voor hen was.

Siehe auch  Sejarah budak Amsterdam: "Apakah Amsterdam kota budak?"

Korte scores:

Tamil Nadu: 285 & 152 all out in 54,2 overs (Baba Indrajith 52; Rahul Shukla 29/5) vs Jharkhand: 226 & 214 voor 80,4 overs (Saurabh Tiwary 93, Kumar Kushagra 50; Baba Aparajith 2/27).

Chhattisgarh: 482 voor 9 gedeclareerd in 145 overs (Amandeep Khare 156 niet uit, Shashank Singh 122, Ajay Mandal 63; Vikas Mishra 6/124) vs Delhi: 295 all out & 396 voor 2 gedeclareerd in 89,3 overs (Yash Dhull 200 niet uit , Dhruv Shorey 100; Sumit Ruikar 1/56).

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside