Saoedi-Arabië organiseert inaugureel Europees Filmfestival; 14 films uit Spanje, Duitsland, Frankrijk worden vertoond

Saoedi-Arabië organiseert inaugureel Europees Filmfestival;  14 films uit Spanje, Duitsland, Frankrijk worden vertoond

Stel je voor dat er een Europees filmfestival wordt gehouden in Saoedi-Arabië!

Welnu, dit is een realiteit. Het inaugurele Europese Filmfestival van Riyad begint op 15 juni. Het zevendaagse festival zal een selectie van films van over het hele continent bevatten.

Het festival vindt plaats in het winkelcentrum The Esplanade en vertoont 14 films uit onder meer Spanje, Duitsland en Frankrijk.

Films zijn onder meer de Franse komedie ‚Les Parfums‘ uit 2019, de hit ‚Welcome to Germany‘ uit 2016, ‚Little Joe‘ en ‚I Am Greta‘.

“We zijn erg blij dat we het allereerste European Film Festival in Saoedi-Arabië mogen organiseren. Als EU willen we graag iets toevoegen aan de levendige culturele scene van Saoedi-Arabië, culturele uitwisseling vergemakkelijken en Europese cultuur introduceren, terwijl we ook de contacten tussen Europeanen en Saoedi’s bevorderen om het wederzijds begrip te vergroten. We bedanken ook onze partners in dit streven, in het bijzonder Arabia Pictures, Vox Cinema en de Saudi Film Commission‘, zegt Patrick Simonnet, EU-ambassadeur in het Koninkrijk Saudi-Arabië, in een vrijgegeven verklaring.

Roua Almadani, CEO van Arabia Pictures (APG), voegde toe: “Dit evenement is een mijlpaal binnen het Koninkrijk en een brug tussen Europa en de opkomende filmindustrie in Saoedi-Arabië. We willen de delegatie van de Europese Unie bedanken voor hun samenwerking met ons, de Saudi Film Commission voor haar steun en onze gewaardeerde partners, in het bijzonder Vox Cinema.”

Het evenement wordt georganiseerd door de delegatie van de Europese Unie in Riyad in samenwerking met de ambassades van de EU-lidstaten en Arabia Pictures Group.

Siehe auch  Pemulihan ekonomi bergerak maju - Han Di Zhang berkomentar

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside