Saha-minder Bengalen favorieten tegen Jharkhand

Saha-minder Bengalen favorieten tegen Jharkhand

Bengaluru, 5 juni: Hun meest gedecoreerde speler, Wriddhiman Saha, heeft het team misschien in de steek gelaten vanwege zijn persoonlijke wrok tegen het establishment, maar de door Abhimanyu Easwaran geleide Bengalen zullen nog steeds als favoriet beginnen tegen Jharkhand met hun tempotrojka klaar om laat het scheuren in hun Ranji Trophy kwartfinale, vanaf maandag.
Het trio van Mukesh Kumar (15 wickets), Ishan Porel (14 wickets) en Akash Deep (10 wickets) was de meest productieve tempo-aanval in het land en met een cumulatieve telling van 39 wickets van de 58 die Bengalen dit seizoen kreeg, Ze zullen met alle wapens op de Jharkhand-line-up komen, die vuurkracht heeft getoond tijdens de competitiefasen.
Echter, mensen als Kumar Deobrat, Kumar Kushagra en Virat Singh zullen hun overweldigende score van bijna 900 innings tegen Nagaland graag vergeten, wat hun pre-kwartfinale was in de Eden Gardens.
Het zal een heel ander gevecht zijn tegen een van de beste binnenlandse bowlingaanvallen in het land, samen met de moedige spin-bowling allrounder Shahbaz Ahmed (8 wickets) als gezelschap.
Wanneer een senior speler
zet zichzelf boven team
Uit het Indiase testteam omdat het nieuwe management geen 37-jarige tweede keeper wil, had een overstuur Wriddhiman ‚persoonlijke redenen‘ genoemd om niet in de competitiefase te spelen, waar het team een ​​nieuwe ster vond in 19- jarige Abhishek Porel.
na het doen van een ster-draai voor Gujarat Titans in de IPL, eiste de afgeworpen India een openbare verontschuldiging van de ambtsdrager van de staatsinstantie Debabrata Das voor het beledigen van hem.
Vervolgens besloot hij een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen niet te spelen voor het staatsteam, wat hem de cricketspeler maakte die hij nu is.
In deze achtergrond, de Bengaalse kant, zonder aantoonbaar zijn nr. 1 speler met 40-testervaring, zal zich zeker in de steek gelaten voelen, maar zal vastbesloten zijn om een ​​punt te bewijzen dat hij al lang geleden is aangepast aan het leven zonder een Indiase „ster“.
„We hadden hem graag gezien, want hij is een grote speler, maar als iemand zo niet wil spelen, moet zijn wens worden gerespecteerd. Als iemand niet geïnteresseerd is, dan is het dwingen van die persoon om te spelen vaak schadelijk voor de interesse van een partij‘, zei een lid van de teamleiding voorafgaand aan de wedstrijd.
Bengalen piekeren over nr. 3 en nr. 8 posities
Met de Just Cricket Academy-grond die een echte „vijfdaagse“ wicket produceerde, wees Bengaalse coach Saurasish Lahiri erop dat er een paar slots voor het grijpen liggen.
Voor de nr. 3, zal het een toss-up zijn tussen twee stodgy linkshandigen met een goed verdedigend spel – de kleine Abhishek Raman en de slungelige Sudip Chatterjee.
De andere positie die voor het grijpen ligt, is de allrounder waar Sayan Sekhar Mondal, met zijn keiharde batting en goede naad-dingen met bijna 130 klikken, als een betere gok wordt beschouwd dan Writtick Chatterjee, die off-spin bowlt en hebben ook een dubbele honderd in eersteklas cricket.
Wat een kleine zorg zal zijn voor Bengalen, is het feit dat geen van hun slagmensen 250 runs heeft verzameld in de drie competitiewedstrijden, met slechts honderd (114 door Easwaran) in zes voltooide innings.
De topper in de competitiefase is veteraan Anushtup Majumdar (242 runs), die aan het einde van zijn carrière staat.
Het is echter Porel, die een opwindend vooruitzicht bleek te zijn en in zijn debuut scoorde hij een prima halve eeuw in een achtervolging van 350 runs in de vierde innings tegen Baroda nadat het team in de eerste ronde voor minder dan 100 was uitgegooid. inningen.
Voor Bengalen zal de sleutel zijn om de twee linkerarmspinners Shahbaz Nadeem en Anukul Roy, die doorgewinterde artiesten zijn, tegen te gaan. Het tempoduo van Rahul Shukla en Varun Aaron is misschien geen grote bedreiging, vooral omdat de laatste de laatste tijd geen rode balspellen heeft gespeeld.
Karnataka vinden
hun wedstrijd in UP
Een met sterren bezaaide Karnataka-opstelling bestaande uit Devdutt Padikkal, Karun Nair, Manish Pandey en tot voor kort India’s opener Mayank Agarwal geeft het team een ​​dreigende blik, maar ze zullen het opnemen tegen een kwaliteitsnaadaanval uit Uttar Pradesh met sterren Mohsin Khan en Yash Dayal in zijn gelederen.
Als Karnataka’s batting een enge uitstraling heeft, is de bowling een beetje mager qua kwaliteit in vergelijking met de dagen dat R Vinay Kumar, Srinath Aravind en Abhimanyu Mithun door oppositiepartijen zouden rennen.
Ronit More, vaak de reserve-pacer in die opstelling, is nu de leider van de aanval en het zal interessant zijn hoe hij tegenstanders als Rinku Singh, Akshdeep Nath en Priyam Garg tegengaat.
De wedstrijd wordt gespeeld op Alur (1) terrein. (PTI)
De wedstrijden beginnen om 9.30 uur.

Siehe auch  Die besten 30 Vorwerk Tiger 251 Handverlesen für Sie

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside