Ryanair en easyJet stakingen in Spanje: dit zijn de vluchten geannuleerd of vertraagd op vrijdag 15 juli

Ryanair en easyJet stakingen in Spanje: dit zijn de vluchten geannuleerd of vertraagd op vrijdag 15 juli

Bestand foto. / REUTERS

De vakbonden hebben gedetailleerde informatie gegeven over de geannuleerde routes en de luchthavens die zijn getroffen door vertraagde aankomsten en vertrekken als gevolg van de stakingen van het cabinepersoneel op de Spaanse bases van de twee luchtvaartmaatschappijen.

sur

De vakbond Unión Sindical Obrera (USO) in Spanje heeft de geannuleerde en vertraagde vluchten van aanstaande vrijdag (15 juli) bekendgemaakt als gevolg van vakbondsacties door Ryanair en het cabinepersoneel van easyJet op de bases die door de twee luchtvaartmaatschappijen in het hele land worden geëxploiteerd.

Zoals gemeld waren er tot 9 uur ’s ochtends 22 annuleringen en 31 vertragingen bij Ryanair. Bij easyJet zijn tot op dat moment in totaal vier annuleringen en 15 vertragingen geregistreerd.

Toerismesector Costa del Sol verbijsterd over reisadvies Britse ministerie van Buitenlandse Zaken

Na het mislukken van de onderhandelingen tussen Ryanair en de vakbonden stelde het cabinepersoneel dinsdag nieuwe stakingsdata vast die deze week hervat werden. Concreet heeft deze huidige actie bij Ryanair, opgeroepen door de vakbonden USO en Sitcpla, vier dagen geduurd, van dinsdag 12 tot 15 juli. Nadat deze laatste staking vandaag (vrijdag) eindigt, zullen de volgende Ryanair-stakingen doorgaan van 18 tot 21 juli en van 25 tot 28 juli op de tien Spaanse luchthavens waarop de luchtvaartmaatschappij actief is.

Met betrekking tot easyJet kan het geschil tussen het bedrijf en de werknemers gevolgen hebben voor degenen die tussen vrijdag 15 en zondag 17 juli reizen van of naar de drie Spaanse bases van het bedrijf in Barcelona, ​​​​Palma en Malaga. Op 29, 30 en 31 juli is door het cabinepersoneel van easyJet opgeroepen tot verdere stakingen.

Siehe auch  Spanje: nieuwe wet op gelijke behandeling en non-discriminatie

Het personeel van het cabinepersoneel eist een verandering van houding en dat de onderhandelingen over een collectieve overeenkomst worden hervat die fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden en de Spaanse wetgeving voor zijn werknemers omvat.

Dit zijn de betrokken data:

Ryanair: 12, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 27 en 28 juli op de tien Spaanse bases (Madrid, Barcelona, ​​​​Girona, Malaga, Sevilla, Valencia, Alicante, Santiago de Compostela , Palma en Ibiza).

easyJet: 15, 16, 17, 29, 30 en 31 juli op de drie Spaanse bases (Malaga, Barcelona en Palma).

Vluchten geannuleerd en vertraagd door de staking van Ryanair op vrijdag 15 juli

Vluchten geannuleerd en vertraagd door de easyJet staking op vrijdag 15 juli

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside