RSM Spanje zet in op innovatie met Martí Domingo

RSM Spanje zet in op innovatie met Martí Domingo

RSM Spanje heeft aangenomen Martí Domingo (foto links) om een ​​multidisciplinair team van innovators te leiden en een nieuwe ruimte te creëren die gewijd is aan experimenten.

Met de komst van Martí Domingo heeft het advocatenkantoor zich tot doel gesteld een nieuwe cultuur en disruptieve methodieken binnen de organisatie te introduceren, zowel intern als op het gebied van klantrelaties en dienstverlening.

Dit gebied zal verantwoordelijk zijn voor het volgen van nieuwe trends in bedrijfsbeheer en het promoten van verschillende innovatieprojecten.

Martí heeft ervaring opgedaan in het ondernemerschap en zijn achtergrond ligt in Leiderschap, Ondernemerschap en Innovatie (LEINN).

Voor José Maria Gasso (foto rechts), voorzitter van RSM Spanje: “De inzet voor innovatie houdt een weddenschap in op jong talent. Als we het echt anders willen doen, moeten we andere beroepsprofielen opnemen die vraagtekens plaatsen bij de gang van zaken in deze sector. In die zin zijn we verheugd Martí in ons team te hebben.”

In 2019 zette RSM al een stap voorwaarts met de oprichting van het Innovation Lab door Marc Gallardo, partner van het digitale rechtsgebied van het kantoor, een project dat de ambitie toonde om een ​​innovatiecultuur binnen de organisatie te bevorderen.

Martí Domingo zegt: “Voor mij is dit project een kans en een belangrijke uitdaging. Mijn doel is om een ​​cultuur van innovatie, van vallen en opstaan, van post-motorola te introduceren, van falen te managen als een drijvende kracht voor vooruitgang, van het doorbreken van silo’s… zal RSM in staat stellen om de komende jaren te blijven groeien in het tempo dat het heeft bepaald.”

RSM Spanje zet in op innovatie met Martí Domingo

Siehe auch  Dhanbad haalt 14 medailles in 12e Jharkhand State Shooting Championship

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside