RP Global lanceert crowdfunding voor 400 MW zonne-energieproject in Spanje

RP Global lanceert crowdfunding voor 400 MW zonne-energieproject in Spanje

11 april (Renewables Now) – Onafhankelijke elektriciteitsproducent (IPP) RP Global crowdsourcing fondsen om een ​​deel van de kosten van zijn 400-MW Carril Solar-project in de regio Murcia, in het zuidoosten van Spanje, te betalen.

Details over de financieringsmogelijkheid zijn gepubliceerd op de website van het Spaanse crowdfundingplatform Fundeen, dat burgers in staat stelt te investeren in hernieuwbare energiebronnen. Volgens Fundeen biedt RP Global bewoners die in de invloedsgebieden van het project wonen aan om financiering bij te dragen voor de ontwikkeling en bouw van de Carril Solar-fabriek.

De fondsenwervingscampagne is gericht op EUR 450.000 (USD 490.300). Fundeen heeft volgens haar website zelf 5.000 euro bijgedragen.

Het Carril Solar-project is geclassificeerd als in ontwikkeling. Fundeen waarschuwt voor het risico dat RP Global mogelijk niet alle vergunningen krijgt om met de bouw te beginnen.

Het IPP stelt voor om het zonnepark in de gemeente Puerto Lumbreras te installeren en een transmissielijn aan te leggen die de gemeente Lorca zou binnenkomen, staat op de speciale website van het project. Het bedrijf heeft tot nu toe toestemming gekregen en verwacht dat de fabriek in het eerste kwartaal van 2023 commercieel in gebruik zal worden genomen.

(EUR 1,0 = USD 1,09)

Word nu lid van de gratis dagelijkse nieuwsbrief van Renewables Now!

Siehe auch  Información del terremoto: Light Mac. 4.2 Terremoto - Kolkata, región de O'Higgins, 42 km al noreste de Curia, región de Moul, Chile, viernes 2 de abril de 2021 12:42 a.m. (GMT -3)

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside