Roca-eenheid vecht nog steeds om diefstal van groenten en fruit in Spanje te voorkomen

Roca-eenheid vecht nog steeds om diefstal van groenten en fruit in Spanje te voorkomen

In Antequera, Coín en Vélez-Malaga zijn gespecialiseerde politie-eenheden opgericht om een ​​steeds groter probleem voor boeren aan te pakken. In de gebieden Antequera, Guadalhorce en Axarquía komen diefstallen helaas veel voor. Hoewel het voor dieven moeilijker is geweest om ermee weg te komen sinds 2013, toen de Guardia Civil zijn speciale Roca-eenheid oprichtte.

„Mensen die mango’s en avocado’s teelden, maakten zich vooral zorgen over de diefstallen omdat ze zoveel geld verloren“, zei het hoofd van het team in de Axarquía. Hij zei ook dat de eenheid niet alleen de boerderijen in de gaten houdt, maar ook actie onderneemt tegen iedereen die de gestolen producten ontvangt, want ook dat is strafbaar.

„Het grootste probleem zijn plantages die niet omheind zijn omdat ze het meest aantrekkelijk zijn voor dieven,“ zei hij. Soms is de situatie moeilijk te bewijzen omdat de dieven de gestolen producten opslaan op land dat van andere boeren is.

Het probleem van groente- en fruitdiefstallen werd verlicht door de lockdown en de mobiliteitsbeperkingen in 2020, maar ze werden weer hervat in 2021. De Guardia Civil moedigt iedereen die een dergelijke diefstal ondervindt aan om dit te melden, hoe klein het incident ook is.

Bron: surinenglish.com

Siehe auch  De dominantie van Jharkhand neemt af naarmate er in andere Indiase staten nieuwe vormen van boogschieten ontstaan

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside