Reizen met Katie Butler: nieuwe reisregels voor Spanje

Reizen met Katie Butler: nieuwe reisregels voor Spanje

Katie Butler schrijft: Ik ben echter verheugd dat ik ben teruggekomen op enkele geweldige verkoopcijfers!

Het lijkt erop dat de hittegolf hier velen van jullie zeker in de stemming heeft gebracht om een ​​vakantie te boeken en Leanne, mijn assistent-manager, gaf me zeker iets om over te lachen op mijn eerste dag terug in de winkel.

We vlogen afgelopen woensdag terug naar huis en vonden Larnaca Airport erg georganiseerd.

Aanmelden naar onze dagelijkse nieuwsbrief van Dewsbury Reporter Today

BENIDORM: Er zijn nieuwe regels voor toegang tot Spanje

Check-in was snel en we waren in minder dan 20 minuten door de beveiliging.

Onze vlucht zou op tijd zijn vertrokken. Vanwege stormen in heel Europa als gevolg van het extreem warme weer over het hele continent, waren we echter niet in staat om

vliegen op onze geplande vertrektijd en moesten wachten tot de stormen voorbij waren.

Een paar uur op het asfalt en toen waren we weg.

Liever de vertraging dan vliegen door onweer naar mijn mening.

We zijn overspoeld met telefoontjes over de nieuwe beperkingen voor reizen naar Spanje.

Dit is wat we weten: de FCDO (Foreign, Commonwealth and Development Office) heeft zijn advies bijgewerkt om te waarschuwen dat er na de Brexit „mogelijk“ aanvullende documenten nodig zijn om Spanje binnen te komen.

Vakantiegangers moeten „misschien“ een retour- of doorreisticket, een bewijs van accommodatie of hotelboeking laten zien en ook dat ze genoeg geld hebben voor hun verblijf.

Er is geen echte duidelijkheid voor wie dit van toepassing is.

We zijn er echter zeker van dat dit van kracht moet worden voor klanten van pakketreizen, dat de touroperators en luchtvaartmaatschappijen ons op de hoogte zullen stellen en specifieker zullen zijn over de werkelijke vereisten.

Als je met een pakketreis gaat, heb je al een bewijs van waar je verblijft en natuurlijk een retourvliegticket.

Het grijze gebied is – fondsen bewijzen.

Wat ons doet geloven dat deze regel misschien meer gericht is op mensen die alleen met een vlucht reizen en familie en vrienden bezoeken.

Afgelopen weekend beleefde Jet2holidays/Jet2.com het drukste weekend ooit en bijna 150.000 passagiers reisden van en naar de Middellandse Zee en door heel Europa.

Ondanks de recente verstoring die de reissector heeft getroffen, heeft het bedrijf geen enkele vlucht geannuleerd vanwege personeelstekorten met miljoenen passagiers die deze zomer al hebben gereisd.

Afgelopen weekend was een vloot van 106 vliegtuigen in gebruik en vloog naar meer dan 50 bestemmingen vanuit 10 Britse bases, waaronder Leeds Bradford en Manchester. In totaal voerde het in Yorkshire gevestigde bedrijf afgelopen weekend meer dan 800 vluchten uit, met alleen al op 23 juli meer dan 425 vluchten .

Het bovenstaande is zeker een schaduw van wat we op dit moment in petto hebben, aangezien de vraag naar een zomervakantie hoog blijft.

In feite is bijna elke vlucht waarvoor we onze klanten inchecken volgeboekt.

Augustus is onze bestverkopende vertrekmaand en was goed voor 17 procent van onze boekingen vorige week.

Best verkopende bestemmingen zijn Turkije, de Canarische Eilanden en de Balearen.

Lees verder

Lees verder

Reis met Katie Butler: rapportage vanuit Cyprus met uw reisupdates

Siehe auch  Vakantie Spanje: de mooie plekjes die de lokale bevolking geheim wil houden voor toeristen

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside