Rasika Dugal gaat terug naar haar roots met ansichtkaarten uit Jharkhand: mijn verlanglijst is uitgekomen

Rasika Dugal gaat terug naar haar roots met ansichtkaarten uit Jharkhand: mijn verlanglijst is uitgekomen

Of het nu Delhi Crime, A Suitable Boy en Mirzapur of Out of Love is, Rasika Dugal is een van de eersteklas acteurs die zich volledig inzet voor elke rol die ze op zich neemt. Het is een eigenschap die naadloos weerspiegelt in de vloeibaarheid die ze naar elk personage op het scherm brengt. De acteur deed het onlangs opnieuw met haar, een gelimiteerde serie van vier afleveringen van 10 minuten over haar thuisstaat – Postcards from Jharkhand – voor National Geographic India.

Over de levendige cultuur van haar thuisstaat gesproken, zegt Dugal dat het fotograferen voor de show veel levendige herinneringen naar boven bracht. “Het was een complete vreugde toen ik ontdekte dat National Geographic India had me benaderd om deze show te doen. Ik heb een sterke associatie met Jharkhand. Ik ben opgegroeid in Jamshedpur en mijn ouders wonen daar nog steeds. Dus de show gaf me de kans om op avontuur te gaan om mijn thuisland te verkennen en opnieuw te verbinden”, vertelde ze aan News18.

Terwijl ze herinneringen ophaalt aan haar kindertijd die ze in Jamshedpur doorbracht, bekent de Lootcase dat zelfs zij de staatsacteur niet had verkend voordat ze voor de show fotografeerde. “Het is echt vreemd dat wanneer we besloten op vakantie te gaan, het Kolkata of Bhubaneswar, Puri of Darjeeling was. Ik zou me soms rot voelen dat ik mijn eigen staat niet echt heb verkend. Toen de makers me benaderden voor de show, was het bijna als een verlanglijstje dat uitkwam.”

Er waren veel onontgonnen plaatsen, culturen en zelfs enkele interessante delicatessen die de acteur tijdens de show verkende. Ze zei: ‚Ik had altijd van sohrai-kunst gehoord, maar ik was me er niet zo van bewust. Hier zag ik de kunstvorm in zijn meest rauwe vorm in een dorp waar vrouwen het tijdens een bepaald festival op de lemen muren van hun hut doen. Ik ontmoette Justin (Imam) en zijn vrouw Alka die fenomenaal werk doen om het te bewaren. Ik ontmoette Aruna Tetke die probeert om tribale voeding in de mainstream te brengen. Voor de eerste keer at ik futkal, iets waarvan ik niet eens wist dat het overal in de staat bestond. Ik bezocht het Betla National Park, at in het tribale restaurant Ajam Emba en bezocht zelfs de Hundru-waterval. Er zijn zoveel verborgen juweeltjes die het ontdekken waard zijn.”

Siehe auch  Menghitung corona secara global pada minggu ke-31

Wat het werk betreft, is de acteur onlangs begonnen met filmen voor Mirzapur 3. Dugal zegt dat ze enthousiast is om terug te keren in de show: „Ik kan niet veel onthullen, maar ik ben altijd opgetogen geweest om aan Mirzapur te werken. Het was een genot om weer samen te zijn met een cast die allemaal zo getalenteerd is. Gurmeet (Singh) regisseert ons ook dit seizoen. Het is geruststellend om een ​​regisseur te hebben die de personages en de wereld van het verhaal door en door kent.”

Lees alle Laatste nieuws en Belangrijk nieuws hier

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside