Ranji Trophy: Kushagra dubbele ton stuwt Jharkhand naar 769/9 | Cricket Nieuws

Ranji Trophy: Kushagra dubbele ton stuwt Jharkhand naar 769/9 |  Cricket Nieuws
KOLKATA: Jharkhand een grote stap gezet op weg naar de Ranji-trofee kwartfinales toen ze een gigantische 769 voor 9 plaatsten tegen een worstelend Nagaland op dag twee van hun knock-outwedstrijd in Eden Gardens hier op zondag.
De 17-jarige wicketkeeper slagman Kumar Kushagra maakte optimaal gebruik van de lusteloze Nagaland-aanval om zijn zijde naar een enorm totaal te sturen nadat Jharkhand de dag hervatte op 402 voor 5.
Kushagra, die 112 niet van de ene op de andere dag uitgeschakeld was, zette zijn aanval op de Nagaland-bowlingspelers voort en sloeg 266 van 269 ballen (37×4, 2×6) in zijn derde eersteklas optreden. Het was zijn maagd eerste klas honderd.
De jongere, die deel uitmaakte van het India U-19-team voor de 2020 Zuid-Afrika-tour, bereikte net voor de lunch 200 met een grens bij Lemtur om de mijlpaal in 213 leveringen te voltooien.
Senior linkerarm spinner Shahbaz Nadeem Maakte ook hooi, cruisend naar een carrière-beste 123 not out (223 ballen; 14×4, 1×6) terwijl het duo 166 runs maakte voor het zevende wicket nadat ’s nachts slagman Anukul Roy uitging voor 59.
Kushagra zag er niet te stoppen uit en zette zijn aanval op de vermoeide Nagaland-bowlingspelers voort en bereikte zijn volgende 50 in slechts 39 leveringen.
Kense gaf uiteindelijk de doorbraak en ontsloeg Kushagra en Sushant Mishra (0) in vier ballen in een tijdelijke onderbreking.
Na het vertrek van Kushagra stond Nadeem centraal met nummer 11 Rahul Shukla (29 niet uit) op weg naar zijn tweede eerste klas eeuw.
Nagaland had zeven bowlers in dienst, waarbij het spinduo Imliwati Lemtur en Khrievitso Kense terugkeerde met elk drie wickets, terwijl Shrikant Mundhe, Chopise Hopongkyu en Rongsen Jonathn beweerde elk een.
Korte scores:
Jharkhand: 769 voor 9 in 177 overs (Kumar Kushagra 266, Shahbaz Nadeem 123 niet uit, Virat Singh 107; Khrievitso Lemtur 3/138, Imliwati Lemtur 3/161) vs Nagaland.

Siehe auch  Argentina suspende vuelos a México, Brasil y Chile - The Yucatan Times

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside