Ranbir Kapoor gaat zonder shirt terwijl hij met Shraddha Kapoor schiet in Spanje

Ranbir Kapoor gaat zonder shirt terwijl hij met Shraddha Kapoor schiet in Spanje

Ranbir Kapoor en Shraddha Kapoor spelen de hoofdrol in de volgende film van Luv Ranjan

Sinds fans hebben vernomen dat Shraddha Kapoor en Ranbir Kapoor de hoofdrol zullen spelen in de volgende film van Luv Ranjan, kent hun opwinding geen grenzen. Ze wachten reikhalzend op deze nieuwe combinatie om de magie van hun acteerwerk op het grote scherm te verspreiden.

Af en toe komen BTS-video’s uit hun opnameschema’s binnen en gaan ze waanzinnig viraal op internet. Enige tijd geleden zagen we een glimp van het duo dat op zoek was naar een Indiaas nummer, dat er prachtig uitzag in traditionele kleding.

Gerelateerd nieuws

Ranbir Kapoor en Shraddha Kapoor schieten voor een lied in Spanje voor Luv Ranjans, daarna verspreiden alle romantische vibes BEKIJK

Ranbir Kapoor en Shraddha Kapoor schieten voor een lied in Spanje voor Luv Ranjan’s volgende is het verspreiden van alle romantische vibes, BEKIJK

Gerelateerd nieuws

Terwijl Ranbir Kapoor naar Dubai vliegt, is hier wat vrouw Alia Bhatt van plan is in de baai - zie foto's

Terwijl Ranbir Kapoor naar Dubai vliegt, is dit wat echtgenote Alia Bhatt van plan is in de baai – zie foto’s

In een nu virale video zien we Shraddha en Ranbir een romantische, stomende scène filmen in de wateren van Spanje. Ja, u leest het goed. Ranbir is te zien in een shirtloze look, pronkend met zijn gespierde lichaam, terwijl Shraddha te zien is in een bikini.

De video heeft het internet stormenderhand veroverd en fans zijn super opgetogen om na een hele lange tijd een shirtloze look van Ranbir te zien.

Bekijk hier de video:

Onlangs was er nog een video voor het paar op het scherm op internet, waar ze werden gespot tijdens het fotograferen voor een romantische reeks. Ranbir droeg een casual look, terwijl Shraddha er mooi uitzag in een gele jurk

Siehe auch  Als je een glimp opvangt van Rajisha Vijayan's vakantie in Spanje, zul je meteen je koffers pakken! | Malayalam Film Nieuws

Bekijk hier deze video:

Over de film

De filmmakers hebben de titel van de film nog niet bekendgemaakt. Er wordt gezegd dat het een luchtige romantische komedie is, met in de hoofdrollen Dimple Kapadia en Boney Kapoor. De film moet volgend jaar in de theaters rond Holi te zien zijn.
Afgezien hiervan maakt Ranbir zich op voor de release van zijn film Brahmastra, met in de hoofdrol zijn vrouw Alia Bhatt. Het duo zal voor het eerst samen op het scherm te zien zijn. Brahmastra is een Ayan Mukherjee-film en de trailer verschijnt op 15 juni.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside