RAN vs JAM Dream11 Voorspelling, Fantasy Cricket Tips, Spelen 11, Pitch Report en Blessure Update

RAN vs JAM Dream11 Voorspelling, Fantasy Cricket Tips, Spelen 11, Pitch Report en Blessure Update

Ranchi Raiders zullen naar verwachting deze wedstrijd winnen.

Pallekele Stadion. (Fotobron: Twitter)

Voorbeeld

In wedstrijd 14 van het lopende Jharkhand T20-toernooi gaan de Ranchi Raiders de uitdaging aan van Jamshedpur Jugglers. De Raiders hebben tot nu toe vier wedstrijden gespeeld en drie wedstrijden gewonnen. Interessant is dat ze begonnen met een verlies op de openingsdag van het toernooi en sindsdien een winnende reeks van drie wedstrijden hebben.

De Jamshedpur Jugglers, aan de andere kant, hebben tot nu toe ook cricket op het hoogste niveau gespeeld. Ze zullen ook niet drie wedstrijden hebben en een van de vier tot nu toe gespeelde verliezen en zullen graag nog twee punten aan hun poes toevoegen. Verwacht dat deze wedstrijd een hechte wedstrijd zal zijn met twee sterke teams die de hoorns sluiten.

Wedstrijddetails

Ranchi Raiders vs Jamshedpur Jugglers, wedstrijd 14

Locatie: JSCA International Stadium Complex, Ranchi

Datum Tijd: 23 juli 2021, 13:00 IST

Live streaming: FanCode

Pitchrapport

Het veld op de locatie was van wereldklasse. Ondanks het feit dat er tot nu toe 12 wedstrijden zijn gespeeld, heeft het oppervlak het goed gehouden en wordt er een ander hoog scorend spel verwacht op dit wicket.

Waarschijnlijk spelen XI’s voor RAN vs JAM

Ranchi Raiders

Supriyo Chakraborty (C), Pankaj Kumar (WK), Aryaman Sen, Prem Kumar Singh, Aditya Singh, Alok Sharma, Ravi Yadav, Harsh Rana, Manishi, Sachin Tiwary, Rounak Kumar.

Jamshedpur jongleurs

Rahul Prasad (C), Vishal Singh, Shreshth Sagar (WK), Arvind Kumar, Rahil Khan, Atul Surwar, Sankat Mochan, Mithun Kumar, Ashish Kumar, Umang Sethi, Amit Kumar.

Topkeuzes voor RAN vs JAM Dream11 Match

Topkeuzes voor Ranchi Raiders

Supriyo Chakraborty is de beste allrounder van het toernooi tot nu toe. In vier wedstrijden die hij tot nu toe heeft gespeeld, scoorde hij 59 runs en pakte hij acht wickets.

Siehe auch  Laatste golf van Ryanair-stakingen in Spanje: dit zijn de getroffen data

Prem Kumar is de hoogste doorzetter voor het team. De wicketkeeper-batsman heeft 116 runs verzameld in vier wedstrijden en heeft consequent bijgedragen in alle wedstrijden die hij heeft geslagen.

Topkeuzes voor Jamshedpur-jongleurs

Vishal Singh begon het toernooi met twee back-to-back fifties maar zakte eenden in de vorige twee ontmoetingen. Hij heeft tot nu toe ook twee wickets gemaakt. Hij is een zeer goede allrounder en kan in deze kop-van-de-tafel-clash weer in vorm komen.

Atul Singh Surwar is een andere allrounder van de kant van Jamshedpur die tot nu toe indruk heeft gemaakt. Hij scoorde 54 runs in vier wedstrijden en pakte ook drie wickets.

Aanbevolen spelen XI No.1 voor: RAN versus JAM Dream11 Fantasie Krekel:

P Kumar, A Sen, R Khan, R Yadav, A Singh Surwar, Supriyo Chakraborty (C), V Singh (VC), A Singh, P Kumar Singh, A Kumar, R Kumar.

Aanbevolen spelen XI No.2 voor RAN versus JAM Dream11 Fantasie Krekel:

P Kumar (C), A Kumar, A Sen, A Sharma, S Tiwary, A Singh Surwar, H Rana, V Singh, P Kumar Singh, A Kumar, R Kumar (VC)

Waarschijnlijke winnaars voor RAN vs JAM

Ranchi Raiders zullen naar verwachting deze wedstrijd winnen.

Opmerking: bijgewerkte Fantasy-teams en spelende XI’s van elke wedstrijd worden geleverd in onze Telegram-kanaal als de informatie beschikbaar is.
Disclaimer: dit team is gebaseerd op het begrip, de analyse en het instinct van de auteur. Houd bij het selecteren van uw team rekening met de genoemde punten en maak uw eigen beslissing.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside