Projectfinancieringsbrief: Alternus Energy verwerft 228 MW aan zonneprojecten in Spanje

Projectfinancieringsbrief: Alternus Energy verwerft 228 MW aan zonneprojecten in Spanje

Van: Mercom Capital Group

Internationale onafhankelijke producent van duurzame energie (IPP) Alternus Energy Akkoord tot een definitieve overeenkomst om tot 228 MW zonne-energieprojecten in Spanje te verwerven. Alternus heeft een bindende koopovereenkomst gesloten om de projecten bouwklaar (RTB) te verwerven. De projecten bevinden zich in het midden van de ontwikkelingsfase en zullen naar verwachting de RTB-status bereiken in het tweede en derde kwartaal van 2023, afhankelijk van de vergunning en geschikte voorwaarden voor aansluiting op het net. De ontwikkelaar is verantwoordelijk voor alle activiteiten en kosten om deze mijlpalen te bereiken vóór de sluiting. De projecten zullen naar verwachting in 2024 een commerciële exploitatiedatum (COD) bereiken.

BlackRock Real Assets, onderdeel van vermogensbeheerder BlackRock, verkregen TWD 9,4 miljard (~ $ 327,5 miljoen) aan schulden om een ​​portefeuille van 186 MW aan zonne-energie in Taiwan te herfinancieren. Linklaters adviseerde bij de transactie. De portefeuille van in totaal 42 projecten is eigendom van BlackRock Real Assets‘ Global Renewable Power Fund II en wordt beheerd door vele werkmaatschappijen. Het omvat zonne-installaties op de grond, drijvende en op het dak in heel Taiwan, die BlackRock Real Assets en het in Taiwan gevestigde New Green Power hebben overgenomen van de bouw tot de exploitatie. De 18-jarige groene lening is gebaseerd op het Green Loan Framework, in lijn met de Green Loan Principles (2011). De kredietverstrekkers bestonden uit twee Taiwanese banken, Bank Sinopac en E.Sun Commercial Bank, en vijf internationale banken, Australia and New Zealand Banking Group Ltd, BNP Paribas, Standard Chartered Bank, Sumitomo Mitsui Banking Corporation en The Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited.

Siehe auch  Redding mengadakan pelatihan gratis ketiganya di Indonesia, selama akhir pekan untuk Haslam

Producent van hernieuwbare energie Sunly beveiligd een € 11 miljoen (~ $ 12,01 miljoen) brugfaciliteit van Eiffel Investment Group beheerde voertuigen in het kader van het Eiffel Energy Transition-programma om de uitbreiding van zijn PV-portfolio in Polen te ondersteunen, na de overname van de Alseva-groep, een ontwikkelaar van zonne-energie en EPC-aannemers in Polen. De opbrengst van de lening zal Sunly in staat stellen om de aankoop van kant-en-klare PV-projecten en de betaling van deposito’s voor PV-projecten te financieren om hun netaansluiting veilig te stellen en contracts-for-differenties die via Poolse veilingen zijn verleend. De faciliteit zal in tranches worden gebruikt wanneer sets van PV-projecten de bouwklare fase bereiken en wanneer de betaling van deposito’s vereist is voor het veiligstellen van projecten in ontwikkeling. Deze financiering zal Sunly ook in staat stellen haar ontwikkeling in Polen te versnellen, zowel met de bestaande pijplijn als door aanvullende ontwikkeling te creëren.

Voor rapporten en trackers over financiering en fusies en overnames in de sectoren zonne-energie, energieopslag, smart grid en efficiëntie, klik op hier.

Lees de projectfinancieringsbrief van vorige week.


We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside