PriceRunner eist 2,1 miljard euro van Google wegens voortrekken Shopping – IT Pro – Nieuws

PriceRunner eist 2,1 miljard euro van Google wegens voortrekken Shopping – IT Pro – Nieuws
Ik moet eerlijk zijn… Ik heb Belanja nog nooit gebuikt. Moest ook even 5X nadenken om te bedenken dat het om die functie van google search gaat. Ik weet ook niet dari hier uberhaupt veel gebruik van wordt gemaakt, zelf ga ik direct naar de bekende plekken di nederland. Bol.com, Coolblue, Azerty, Megekko, MediaMarkt… en ga zo maar door. Ik zoek altijd langsung membuka situs web. als ik de prijs op die plekken zelf te hoog vindt zoek ik wel elders, maar doorgaans bestel ik niet veel, en een besparing van een paar tientjes die ik kan hebben situs bij een die ik niet wel tegen over aleen webshop pakaian

Ik zou zeggen dat Belanja gewoon een produk Google adalah die wordt aangeboden bij een ander produk Google. zo hebben ze ook Pencarian Gambar, google zal niet de enige zijn… Dan kunnen ze de zelfde rechtzaak tegen Microsoft spannen vanwege Belanja Bing… Kan een YouTube alternatief nu dan ook een rechtzaak aanspannen omdat wanneer je wat zoekt, en je klik op „Videos“ dat je dan ALTIJD youtube video’s ziet en geen video’s van een andere partij? dari apakah itu ineens anders?

Fungsi utama Google Penelusuran:
Gambar, Belanja, Peta, Video, Keuangan, Buku, Penerbangan, Berita.

Nou, dan mag de telegraaf wel een voorbereidingen treffen om google voor de rechter te slepen…

Dari ik ben te korzichtig om dat ik deze functie doorgaans niet gebruik?

Siehe auch  Indonesia melepaskan kapal tanker minyak Iran setelah empat bulan

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside