Pitt’s Diaz-Graham Twins maken 16-speler cut voor Spanje U20 FIBA ​​​​roster

Pitt’s Diaz-Graham Twins maken 16-speler cut voor Spanje U20 FIBA ​​​​roster

Slechts enkele weken nadat ze zich hadden aangesloten bij het Pitt Hoops-programma, ontvingen nieuwe eerstejaars Jorge en Guillermo Diaz-Graham een ​​prestigieuze eer met betrekking tot hun stijgende basketbalcarrières.

Op dinsdag werden beide broers geselecteerd op de kandidatenlijst met 16 spelers voor het Spaanse U20-team dat zal deelnemen aan het komende FIBA ​​Eurobasket Montenegro-evenement in juli. Die 16 spelers zullen voorafgaand aan het evenement 20 dagen trainen in Spanje en Portugal, en na die 20 dagen zal de definitieve selectie van 12 man worden bepaald. Van daaruit zal het team strijden van 16-24 juli.

Hoewel de tweeling onlangs in Pittsburgh heeft geoefend met de Panthers, heeft hun vader bevestigd dat… Pittsburgh Sports Nu dat ze inderdaad in Spanje en Portugal zullen strijden om een ​​kans om hun land op een internationaal podium te vertegenwoordigen.

„In Guillermo en Jorge voegen we een paar getalenteerde aanvallers toe met goed afgeronde vaardigheden die niet alleen elkaar aanvullen, maar ook onze huidige selectie van spelers“, zei hoofdcoach Jeff Capel nadat de tweeling bij Pitt had getekend. “Ze hebben allebei een uitstekende schietvaardigheid getoond tot aan de driepuntslijn en een sterk algemeen gevoel voor het spel. Ze hebben elk hun kracht en algehele atletiek gestaag verbeterd sinds ze vorig jaar in de Verenigde Staten aankwamen en staan ​​​​klaar om een ​​impact te maken op universiteitsniveau. We zijn verheugd om ze aan ons programma toe te voegen en hen te helpen hun games te blijven ontwikkelen.”

Naast de Diaz-Graham-tweeling heeft Pitt dit laagseizoen Cashius McNeily, Nelly Cummings, Federiko, Blake Hinson en Greg Elliott aan de selectie toegevoegd. Topscorer John Hugley keert ook terug in het team, evenals Jamarius Burton, Nike Sibande en anderen.

Siehe auch  Indonesia terima bantuan luar negeri akibat parahnya gelombang korona

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside