Peter Paul van ‚t Veen, pengembang bisnis Inovasi untuk Pembangunan

Peter Paul van ‚t Veen, pengembang bisnis Inovasi untuk Pembangunan

Peter Paul heeft 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en managen van innovates, onder meer in high-tech, procesindustrie, bouw en maritieme industrie. Deze ervaring zet hij nu in voor innovatieprojecten van TNO in lag- en middeninkomenslanden.


Peter Paul van ‚t Veen, pengembang bisnis Inovasi untuk Pengembangan TNO

“TNO menyadari dampak niet alleen maatschappelijke di Nederland en Europa, maar ook di lag- en middeninkomenslanden. Saat ini kami sedang melakukan Inovasi untuk Pembangunan (I4D). Hierbij laten we ons leiden door de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties. Juist de maatschapppelijke impact van TNO is een belangrijke drijfveer voor mij. Daarom werk ik hier al ruim dertig jaar met veel plezier en voldoening.”

Gatal tujuh tahun

“Op het moment dat ik solliciteerde naar mijn huidige functie als pengembang bisnis di program I4D, adalah Directeur Markt voor de unit Bouw, Infrastructuur & Maritiem. Dat akta ik alweer zeven jaar toen het het begon te kriebelen: ga ik nieuwe doelen voor mezelf en de unit wil ik misschien wel iets heel anders? Uit ervaring weet ik dat ik veel energie krijg van verandering. Lihat nieuwe dingen, je ontmoet nieuwe mensen en er komen andere uitdagingen op je pad. Toen de vraag voorbijkwam dari unit onze misschien medefinancier wilde worden van deze pengembangan bisnis positie binnen I4D, dacht ik: waarom ga ik het niet zelf doen?“

30 jaar ervaring

“Bij TNO heb ik veel ervaring opgebouwd in heel verschillende markten meet het ontwikkelen van nieuwe technologiën en het opzetten van nieuwe programma’s met publieke en private partner, onder meer op het gebied nom van energieultransit. Dat zijn ook belangrijke thema’s in de lage- en middeninkomenslanden waar TNO samenwerkt bertemu dengan pemangku kepentingan lokal. Die dertig jaar ervaring neem ik mee naar dit specifieke domein met zijn eigen uitdagingen.”

Siehe auch  Indonesia melepaskan kapal tanker minyak Iran setelah empat bulan

Ekonomi Naar een duurzame

„De uitdagingen waar veel landen in Afrika en Azië voor staan, zijn enorm. Di Zimbabwe, Zambia en Malawi bijvoorbeeld zorgt de groei van de economie en bevolking voor steeds grotere hoeveelheden afval. Alle drie de landen willen overstappen naar een meer circulaire economie.

TNO brengt de afvalstromen di kaart, selecteert de beste oplossingen voor ‚verwaarding‘ van het afval en ontwikkelt een roadmap hoe om te gaan met de grootste afvalstromen, nu en in de toekomst. Saat itu kami di nauwe samenwerking bertemu dengan mitra lokal. Proyek ini dimulai dengan pintu pendanaan dari Pusat & Jaringan Iklim dan Teknologi (CTCN), dengan inisiatif van de VN.

Een ander project van I4D is het opzetten van een opleidingscentrum voor duurzame energie op Bali. Hiervoor zijn wij een verkenning aan het uitvoeren en een businessplan aan het schrijven. Uiteindelijk zal het centrum een ​​bijdrage leveren aan de vergroening van Bali door het verzorgen van kennisoverdracht en opleidingen. Dit centrum kan gaan werken als een model voor kennisoverdracht en opleiding van duurzame professional voor heel Indonesi. Mooi dat wij daar als TNO een bijdrage aan kunnen leveren.”

Ondernemerschap

„TNO heeft international veel te bieden“. Niet alleen op technologiegebied, maar ook met het ontwikkelen van duurzame bussinesmodellen en strategyeën voor opschaling waar ontwikkelingslanden hun voordeel mee kunnen doen. Opschaling doen wij als TNO niet zelf; mitra hierbij zijn onze, ondernemers pribadi en overheden, in de lead. Uiteindelijk gaat het om de impact die zij bereiken.”

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside