Paspoortproblemen voor Britse popster kunnen verhuizing naar Spanje uitstellen

Paspoortproblemen voor Britse popster kunnen verhuizing naar Spanje uitstellen

Paspoortproblemen Britse popster kunnen verhuizing naar Spanje uitstellen. Afbeelding: @kerrykatona/ Instagram

Nadat ze had aangekondigd dat ze haar zinnen had gezet op het verhuizen van haar gezin naar de zonnige kusten van Spanje, heeft mevrouw Katona onthuld dat ze „geen paspoort kan krijgen“.

In een videobericht op Instagram zei ze: “Iemand anders die worstelt met het krijgen van een paspoortafspraak? Kan er geen krijgen voor liefde of geld!

„We denken dat we naar Spanje gaan en daar gaan wonen.“

Ze vervolgde: “Maar ik kan geen paspoort krijgen. Ik heb een paspoort nodig.

‚Ik kan niet eens een bl**dy afspraak krijgen bij het paspoortkantoor. Ik heb een nachtmerrie.

“Mijn paspoort was op. Ik zou naar Jason Vale’s retraite gaan, maar ik dacht, ik kan niet gaan, omdat mijn paspoort op is.

‚Probeer een afspraak te maken bij het paspoortkantoor – ik kan er geen krijgen. Dus misschien moet ik zwemmen.”

De 41-jarige schreef in haar laatste OKÉ! Tijdschriftkolom dat ze ‚elke dag wakker wilde worden met wat zonneschijn‘ en dat ze van plan was te verhuizen naar het Andalusische Marbella.

„We zullen waarschijnlijk nog eens 12 maanden in het VK blijven“, schreef ze.

“Mijn moeder zal hier een basis hebben, dus als ik terugkom, zullen we daar blijven. Ik ging vorige week naar Londen voor een werkvergadering en het is een hele dag reizen. U kunt op het vliegtuig stappen en in minder tijd in Marbella zijn. Dus dat is ons plan. Het is spannend‘, zei ze.

Ze voegde eraan toe: “Ik wil elke dag wakker worden met wat zonneschijn. Het zou een mooi leven zijn, maar ik wil ook zeker weten dat het een werkend leven wordt. De kinderen moeten beseffen dat ze daar misschien wonen, maar dat ze nog steeds hun huiswerk moeten maken en hard moeten werken.”

Siehe auch  Zweden schaft coronapas afor reizigers uit de EU

“Binnenkort gaan we scholen bekijken om een ​​idee te krijgen waar we aan beginnen. Zoveel van mijn werk staat nu online, dus het is logisch om na te denken over een nieuwe start”, voegde ze eraan toe.

Onlangs onthulde Malaga aan de Costa del Sol dat hotelkamers in de stad zouden worden uitgerust met geluidsmonitors om dronken Britten op vrijgezellenfeesten te bestrijden.

Burgemeester van Malaga, Francisco de la Torre, zei dat de gemeente “de mogelijkheid bestudeert om geluidsmonitors in de hotelkamers te installeren” na ontvangst van “een toename van klachten in bepaalde delen van de stad, ongeveer vijf per dag, rond het centrum, over vrijgezellenfeesten”.

Torre zei: “We tolereren geen ongecontroleerde stad. Wie komt, moet zich houden aan de regels van coëxistentie van de stad.”

Carlos Carrera, voorzitter van de buurtvereniging van het centrum van Malaga, merkte op dat deze mensen feesten „totdat het lichaam het niet meer aankan“.

“Als je in een blok woont waar een toeristenflat is, rust je niet meer. In deze flats beginnen en eindigen deze feesten‘, zei hij.

Hij voegde eraan toe: „Malaga heeft alle noodzakelijke kenmerken om dit dronken toerisme van het Magaluf-type aan te trekken“.

„Plaatsen voor ontspanning en terrassen zijn toegenomen, evenals het aantal bars, muziekpodia en nachtclubs, zodat ze kunnen doen wat ze op straat doen“, vervolgde hij.

“Mensen komen hier om te doen wat ze willen, omdat er niets met hen gaat gebeuren. De politie doet weinig of niets, ze lijken doof, blind en stom. Dit soort toerisme is zeer schadelijk, heeft weinig voordelen en verdrijft kwaliteitstoerisme.”

Siehe auch  Los precios del cobre son tan altos que Chile ofrece otra razón para animar a los toros

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit artikel te lezen, vergeet niet terug te komen om het te controleren Het Euro Weeknieuws website voor al uw actuele lokale en internationale nieuwsverhalen en onthoud, u kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside