Overname Arsenal zou £ 3 miljard kosten na nieuws uit Spanje

Overname Arsenal zou £ 3 miljard kosten na nieuws uit Spanje

Het zou een potentiële investeerder £ 3 miljard kosten om een ​​overname door Arsenal te voltooien, maar dat komt niet van Spotify’s Daniel Ek.

Dat zegt financiële goeroe Kieran Maguire, exclusief in gesprek met Voetbal Insider over de flirt van de Zweedse miljardair met de Gunners.

Ek lanceerde in 2021 een publiekscampagne om Arsenal te kopen, maar werd herhaaldelijk en ondubbelzinnig aan de kaak gesteld door de familie Kroenke.

Barcelona bekend gemaakt Een stadionnaamrecht en shirtsponsoring deal met Ek’s muziekstreamingplatform Spotify op dinsdag (15 maart).

De controversiële deal moet worden geratificeerd tijdens de buitengewone vergadering van Barça op 3 april, zoals onthuld door de Catalaanse club gisteren (17 maart).

En Maguire stelt dat de deal de hoop op een overname door Arsenal „dood in het water“ laat.

“Ek werd behoorlijk krachtig afgewezen door Stan Kroenke,“ hij vertelde Voetbal Insider’s Adam Williams.

„Arsenal zou een zeer hoge initiële investering zijn geweest. Gezien het feit dat de prijs die wordt aangeprezen voor Chelsea £ 3 miljard is, waarom zou Arsenal dan niet in grote lijnen vergelijkbaar zijn?

“Dit is een goedkoper alternatief en, vanuit een cashflowperspectief, een gemakkelijker probleem om op te lossen voor Spotify en Ek.

„Deze deal ligt dood in het water en ze leggen duidelijk al hun eieren in de Barcelona-mand.“

Ek schakelde Arsenal-legendes Thierry Henry, Denis Bergkamp en Patrick Viera in om zijn PR-drive te ondersteunen tijdens de overnamecampagne in 2021.

Zijn twee biedingen voor de club waren aan dovemansoren gericht en Stan Kroenke herhaalde daarna zijn toewijding aan de club.

Siehe auch  Paphos Indonesia berinvestasi di Xperis untuk mengakuisisi Kozak dan Grab

Ander nieuws: Kevin Campbell spreekt twee woorden uit over Arsenal-ster Kieran Tierney die mogelijk naar Real Madrid gaat.

Newcastle United nieuws: Gabby Agbonlahor reageert na laatste twist in Kieran Trippier controverse

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside