Oostenrijk sluit zich in kwartalen bij Engeland aan terwijl Denemarken en Spanje beslissen

Oostenrijk sluit zich in kwartalen bij Engeland aan terwijl Denemarken en Spanje beslissen

Oostenrijk boekte gisteravond hun plaats in de knock-outfase van Euro 2022 met een 1-0 overwinning op Noorwegen, waarbij 2018 Ballon d’Or-winnaar Ada Hederberg en tweevoudig kampioen Noorwegen naar huis gingen. Een enkel doelpunt van Nicole Bella was genoeg, want Oostenrijk controleerde de wedstrijd, hield hun tweede nul op rij en bereikte de laatste acht.

Het markeert een schandelijk toernooi voor Noorwegen, dat maandag met 8-0 werd verslagen door Engeland en een overwinning nodig had in hun laatste groepswedstrijd om door te komen. Ze werden echter uitgevochten en uitgedacht door een Oostenrijkse kant die het verrassingspakket van Groep A was geweest.

Engeland had Groep A al gewonnen na dat 8-0 dreunen van Noorwegen, maar ze behielden hun vorm van scoren met een indrukwekkende 5-0 overwinning op Noord-Ierland in Southampton. Een verrassend onveranderd elftal zorgde bij rust voor een 2-0 voorsprong van de Leeuwinnen, voordat Alessio Russo’s brace van de bank haar stevig in de plannen van de afwezige Sarina Wiegman zal hebben gezet.

LEES VERDER:

Op een zaterdag, wanneer de temperaturen in het hele land beginnen te stijgen, zullen Denemarken en Spanje de snelkookpan betreden terwijl ze strijden om een ​​plaats in de knock-outfase. Nadat ik zowel van Duitsland had verloren als van Finland, komt het er nu allemaal op neer in wat een van de wedstrijden van het toernooi zou kunnen zijn.

Spanje stond versteld van Duitsland ondanks dominerend balbezit en met Alexia Putellas leken ze niet helemaal op de kracht die we hadden verwacht dat ze in dit toernooi zouden komen. Vergeet niet dat ze de favorieten waren van vóór het toernooi en dat een nederlaag nu een vertrek in de groepsfase van Euro 2022 zou betekenen.

Siehe auch  Prijs van elektriciteit DROPS Spanje Portugal zaterdag 30 juli

Gezien hun superieure doelsaldo zou een gelijkspel voldoende zijn om hen in het toernooi te houden, terwijl Denemarken een overwinning nodig heeft om de kwartfinales te bereiken. Ze hadden een late goal van Pernille Harder nodig om alle drie de punten te pakken tegen Finland en werden gehavend door Duitsland dat in hun opener werd teruggebracht tot tien, maar ze zijn een ploeg die niet weet op te geven.

De prijs van het winnen van deze groepsfasebeslisser? Een kwartfinale tegen gastland Engeland in Brighton. Het is hetzelfde stadion waar Sarina Wiegman’s team acht keer voorbij Noorwegen sloeg, maar de eerste knock-out gelijkspel wordt een veel spannender aangelegenheid.

Duitsland zal de luxe hebben om hun selectie te laten rouleren terwijl ze het opnemen tegen het reeds uitgeschakelde Finland, met een kwartfinale tegen Oostenrijk om naar uit te kijken, nadat ze hersteld waren van dat verlies op de openingsdag tegen Engeland om hun plaats bij de laatste acht te boeken.

*18+ | Wees bewust van gokken

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside