Oost-Port of Spain jongen, 6, niet-reagerend gevonden in badkamer – HOE IS ‚ZACKY‘ STERVEN?

Oost-Port of Spain jongen, 6, niet-reagerend gevonden in badkamer – HOE IS ‚ZACKY‘ STERVEN?
Nieuws


Het appartement in gebouw 25, East Dry River, waar Zachariah Charles dinsdagavond dood werd gevonden. Foto door Shane Superville

De politie blijft verbijsterd over de omstandigheden rond de dood van een zesjarige jongen die dinsdagavond niet reagerend werd gevonden in een badkamer van een appartement in East Port of Spain.

In feite plakten agenten van de Dienst Moordzaken pamfletten onder de deuren van appartementen in de buurt van die waarin Zachariah Charles werd gevonden, met de vraag of iemand iets wist over zijn dood, om de politie te bellen.

De politie zei dat Zachariah rond 19.00 uur een bad nam in het appartement in Gebouw 25, Old St Joseph Road, East Dry River, Port of Spain, toen een mannelijk familielid in het appartement hem op de grond zag liggen.

Hij waarschuwde een vrouwelijk familielid dat het kind naar het algemeen ziekenhuis van Port of Spain bracht, waar hij rond 20.37 uur dood werd verklaard.

Artsen en verpleegsters vertelden de politie later dat het lichaam van het kind verschillende zichtbare blauwe plekken vertoonde.

HELP ONS: Een pamflet achtergelaten onder de deuren van verschillende appartementen in een wooncomplex in Oost-Port van Spanje, waarin om hulp wordt gevraagd voor informatie over de dood van een zesjarige jongen die dinsdag in een van de appartementen woonde. Foto door Shane Superville

De politie zei dat de man en vrouw werden aangehouden en woensdagmiddag nog steeds vastzaten. De politie hoopt dat een autopsie, die naar verwachting volgende week wordt uitgevoerd, licht kan werpen op de doodsoorzaak.

Toen Newsday woensdag Gebouw 25 bezocht, zei een bewoner dat Zachariah en zijn vrouwelijke familielid pas onlangs in het appartement waren verhuisd om bij de man te gaan wonen. Volgens de bewoner waagde de jongen zich nauwelijks het appartement uit.

Ze zei dat hoewel ze niet weet hoe Zachariah stierf, ze rouwde omdat ze een moeder is en dat soort pijn en verlies niet zou willen dragen.

Siehe auch  Moore: la caída de Chile es una advertencia para Estados Unidos Comentario

„Ik ben een moeder en een grootmoeder, dus ik kan me alleen maar de pijn voorstellen die de familie moet doormaken. Deze hele situatie is verschrikkelijk. Maar nee, hij was iemand die niet echt naar buiten ging, dus we hebben hem niet gezien helemaal niet uit.

De bewoner zei dat Zachariah en zijn vrouwelijke familielid het appartement betraden nadat de moeder van de man was overleden.

Een andere bewoner die zei dat zij ook een moeder en grootmoeder is, hoopte dat de politie zou kunnen achterhalen hoe het kind is overleden.

„Het is heel verontrustend als je dit soort dingen hoort, je maag draait er van om, vooral voor mij die in hetzelfde gebouw woont waar dit gebeurde.

„Ik weet niet wat er is gebeurd, maar ik kan alleen maar zeggen dat ik hoop dat de politie dit tot op de bodem uitzoekt, want er sterven de laatste tijd te veel kinderen in dit land.“

Een van de TTPS-folders is onder een deur in het appartementencomplex geplakt. Foto door Shane Superville

Newsday zag verschillende pamfletten onder de voordeur van verschillende appartementen in het gebouw worden geplaatst.

Het pamflet zei: „Homicide Bureau of Investigations is op zoek naar informatie over de omstandigheden rond de dood van Zachariah Charles.

„Bel alsjeblieft 800-TIPS of 555. Alle gesprekken zijn vertrouwelijk. Genoeg is genoeg, help je gemeenschap door informatie te geven. Door anderen te helpen, help je jezelf. Doe nu iets. We willen je helpen.“

Toen Newsday het Forensic Science Center in St. James bezocht, wezen de agenten ons op een man van wie ze zeiden dat hij een familielid was van Zachariah, maar toen hij in een interview werd benaderd, weigerde de man.

Siehe auch  Chile vota sobre quién reescribirá la constitución después de los disturbios

Op de hoogte van een recente golf van sterfgevallen waarbij kinderen betrokken waren, heeft de Children’s Authority op 5 april een persbericht uitgegeven waarin ouders en voogden worden opgeroepen om goed op hun kinderen te letten, vooral rond grote watermassa’s.

Op 9 april heeft de autoriteit, in reactie op een specifiek geval van de dood van een tiener, een nieuw persbericht uitgegeven waarin wordt opgeroepen om een ​​einde te maken aan lijfstraffen, waarin staat dat dit geen effectieve techniek is om kinderen te straffen.

De dood van Zachariah is het vijfde incident dat door de media wordt gemeld met betrekking tot het overlijden van minderjarigen.

Op 6 februari stierf de vijfjarige Krystal Laloon toen een poort op haar viel in het huis van familieleden in het huis van Sangre Chiquito. Een autopsie onthulde dat ze verschillende gebroken botten en andere interne verwondingen had opgelopen door de klap bij de poort.

Op 29 maart verdronk Asaiah Josiah, zeven, in een zwembad in het huis van familieleden in Robert Village, Tableland.

Op 4 april verdronk Maria Khan, drie, in een klein, opblaasbaar zwembad bij Gasparillo, het huis van de familie.

Op 5 april stierf Alliyah Alexander, 15, aan de gevolgen van stompe verwondingen. Haar vader, korporaal David Alexander, is sindsdien aangeklaagd voor doodslag.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside