Ontdekker van aidsvirus Luc Montagnier dikuasai | Medischu

Ontdekker van aidsvirus Luc Montagnier dikuasai |  Medischu

De Franse viroloog Montagnier ontdekte pada tahun 1983 dat het Human Immunodeficiency Virus (hiv) de oorzaak adalah van aids. Kort daarna isoleerde een onderzoeksgroep onder zijn leiding het retrovirus dat de belangrijkste veroorzaker adalah van de aidsepidemie di Afrika Barat, hiv-2. Deze ontdekking leidde rechtstreeks tot de ontwikkeling van een test voor het opsporen van de aanwezigheid van hiv in het bloed.

Dari Montagnier daadwerkelijk als eerste hiv memiliki ontdekt, adalah een tijd omstreden. Ook de Amerikaanse onderzoeker Robert Gallo mengklaim bahwa virus hij het memiliki opgespoord. Maar uiteindelijk kreeg de Fransman samen bertemu zijn team de erkenning van de wetenschappelijke wereld. Pada tahun 1994 werd hij voor de baanbrekende ontdekking onderscheiden bertemu de Dr. AH Heinekenprijs voor de geneeskunde. Pada tahun 2008 kreeg hij de Nobelprijs voor Geneeskunde.

De viroloog werkte jarenlang bij het beroemde Institut Pasteur di Parijs. Maar de voorbije jaren kwam hij door aneh standpunten steeds meer buitenspel te staan. Lihat hij dat het coronavirus in een Cina laboratorium zou zijn gemaakt, mogelijk als gevolg van een poging om een ​​vaccin tegen hiv te maken. Hij sprak zich ook uit tegen massavaccinatie, omdat die volgens hem zelfs veranwoordelijk is voor mutaties en ergere ziekteverschijnselen.

Siehe auch  Akankah pil corona membebaskan kita dari epidemi?

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside