Ondersteuning in Spanje belichaamt wat Ryan Lowe wil bij PNE – Nieuws

Ondersteuning in Spanje belichaamt wat Ryan Lowe wil bij PNE – Nieuws


Manager Ryan Lowe zegt dat de scènes aan het einde van de Getafe-vriendschappelijke wedstrijd tussen de fans en spelers belichamen wat de club probeert te bereiken.

Honderden Preston North End-supporters maakten de reis van het Verenigd Koninkrijk naar Spanje voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen de La Liga-outfit, terwijl ze naast het veld stonden toen de Spaanse ploeg met 2-1 als winnaar uit de bus kwam.

Aan het einde van de wedstrijd applaudisseerden de North End-ploeg en het personeel voor de aanwezigen en maakten een groepsfoto met de fans, die hun beroemde gezangen zongen terwijl ze in en rond de spelers waren.

Over wat dat moment voor hem betekende, zei Ryan: “Fantastisch, het maakt herinneringen, nietwaar?Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag: Getafe 2 PNE 1


3 uur geleden

“Voor hen om de reis helemaal naar beneden vanuit Benidorm te maken, in de buurt te blijven en zelfs een aantal in het hotel te verblijven, dat is waar voetbal om draait, nietwaar? De fans.

„Ik zei tegen de staf dat het me doet denken aan wanneer ik naar Liverpool ga kijken, weg van huis in Europa, het deed me er gewoon aan denken.

“Het beste moment dat ik moet zeggen was net voordat we begonnen en ze allemaal de heuvel afrenden terwijl ze Preston North End-liedjes zongen. Fantastisch.

‚Er zijn er hier waarschijnlijk drie- of vierhonderd, en de stukjes aan het eind belichamen gewoon wat we willen.

“We willen iedereen bij elkaar brengen. Bij de voetbalclub gaat het niet alleen om de spelers, het personeel, het gaat om iedereen die bij de voetbalclub is betrokken en de fans zijn enorm belangrijk, dus ik ben erg blij.“

Siehe auch  Die besten 30 Vibratoren Für Sie Handverlesen für Sie

Die saamhorigheid is iets wat de manager enorm hoog in het vaandel heeft staan, en altijd heeft gehad sinds zijn komst bij de club.

Hij vindt dat de fans een grote rol te spelen hebben buiten het veld. Ze zeggen dat ze het team kunnen helpen om hindernissen in het kampioenschap te overwinnen en te helpen „om een ​​aantal ultieme doelen te bereiken en uiteindelijk op het hoogste niveau te komen“.

In de wedstrijd zelf tegen Getafe was Ryan blij dat zijn ploeg binnen de eerste twee minuten op voorsprong kwam, maar twee doelpunten in de tweede helft van Gastón Álvarez Sosa zorgden ervoor dat zijn ploeg de wedstrijd verloor.

PNE dacht dat ze een late gelijkmaker hadden gevonden via Alan Browne, hoewel zijn poging met de hielen werd afgekeurd wegens buitenspel.

Ryan zei: „Ik denk dat het met het spel in het algemeen goed is om de minuten binnen te krijgen. Kijk, we hadden waarschijnlijk een doelpunt moeten maken en de 2-2 moeten maken.

“De grensrechter stond nog op de middenlijn toen hij buitenspel gaf, dat is ironisch, maar je weet waar ik vandaan kom.

„Gewoon om tegen zo’n team te spelen“ [was good]. We hebben op een andere manier opgezet, een andere stijl en we waren verdiend 1-0 leiders bij de rust.“

Later voegde hij eraan toe: “Ik vond het een goed, vermakelijk spel. Er kwamen een paar kleine tackles binnen, de scheidsrechter gaf te veel domme fouten, maar over het algemeen, vergeet het resultaat, of we nu met 2-1 of 3-1 wonnen, het maakte niet echt uit of verloren zoals we deden op het einde , maar waar het om ging was minuten in de jongens krijgen, wat volume in hen krijgen. ”

Siehe auch  Dan banyak negara menghapus hukuman mati

Hoor meer van de baas op iFollow PNE.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside