Om energie te besparen, zegt de Spaanse premier tegen stafleden dat ze hun banden moeten verbreken

Om energie te besparen, zegt de Spaanse premier tegen stafleden dat ze hun banden moeten verbreken

Een beetje comfortabeler voelen zou resulteren in een rationeel gebruik van airconditioning, ons helpen energie te besparen, zei de premier

De Spaanse regering is op maandag (1 augustus) ingesteld om dringende energiebesparende maatregelen te nemen, zei Sanchez | Bestand Foto

De Spaanse premier Pedro Sanchez heeft vrijdag (29 juli) al zijn kantoorpersoneel gevraagd om hun banden te verbreken te midden van brandende zomertemperaturen, een stap die bedoeld was om energie te besparen te midden van een tekort aan voorraden.

„Ik wil dat je ziet dat ik geen stropdas draag“, zei Sánchez tijdens een persconferentie in Madrid. Een beetje comfortabeler voelen zou resulteren in een rationeel gebruik van airconditioning, ons helpen energie te besparen, zei hij.

„We kunnen allemaal energie besparen“, zei de Spaanse premier, terwijl hij eraan toevoegde dat hij alle ministers en ambtenaren in Spanje vroeg om te stoppen met het dragen van stropdassen en hoopte dat de particuliere sector dit voorbeeld zou volgen.

Lees ook: Europa woedt in hittegolf die branden aanwakkert in Frankrijk, Spanje

Advertentie

De Spaanse regering zal maandag (1 augustus) dringende energiebesparende maatregelen nemen, zei Sanchez.

Dit komt te midden van de aanhoudende crisis tussen Oekraïne en Rusland. Europese landen streven ernaar de productie en het gebruik van hernieuwbare energie te stimuleren en hun afhankelijkheid van Russisch gas te verminderen.

Ook Spanje heeft verschillende energiebesparende maatregelen genomen, zoals het stimuleren van thuiswerken, het beperken van airconditioning in kantoren in de zomer en radiatoren in de winter.

Lees ook: EU bereikt deal om gas te rantsoeneren te midden van Russische afsnijdingsangst

Volgens een verklaring van de Europese Raad van dinsdag (26 juli) zijn 27 EU-landen overeengekomen om “hun vraag naar gas met 15 procent te verminderen in vergelijking met hun gemiddelde verbruik in de afgelopen vijf jaar, tussen 1 augustus 2022 en 31 maart 2023. met maatregelen naar eigen keuze.”

Siehe auch  VS en Spanje bundelen hun krachten in cyberoorlog te midden van oorlog tussen Rusland en Oekraïne

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside