Officieel: Pedri zal de #10 trui voor Spanje dragen tijdens de interlandbreak

Officieel: Pedri zal de #10 trui voor Spanje dragen tijdens de interlandbreak

Aan de uitstekende vorm van Barcelona onder Xavi is een einde gekomen – althans tijdelijk, sinds het clubvoetbal stilgelegd is voor de interlandbreak. Maar liefst 13 Barcelona-spelers zullen dienst doen.

Vijf spelers zijn opgeroepen voor het Spaanse nationale team: Pedri, Ferran Torres, Gavi, Eric Garcia en Jordi Alba. Memphis Depay en Frenkie de Jong zullen bij het Nederlands elftal spelen, terwijl Nico Gonzalez en Arnau Tenas de Spaanse beloften zullen vertegenwoordigen.

Ez Abde heeft ervoor gekozen om Marokko te vertegenwoordigen, terwijl Sergino Dest de oproep krijgt voor de VS ondanks dat hij niet fit is. Dani Alves zal in deze periode hoogstwaarschijnlijk aanvoerder van Brazilië zijn, terwijl Marc-Andre ter Stegen zijn handschoenen test voor het Duitse nationale team.

De officiële rugnummers van de Spaanse nationale ploeg zijn vrijgegeven voor hun wedstrijden tegen Albanië en IJsland. Pedri zal in beide wedstrijden te zien zijn met de #10-trui als hij speelt.

Garcia heeft de #3 ontvangen, terwijl Gavi, Torres en Alba respectievelijk doorgaan met de #9, #11 en #18.

Spanje ontvangt op 26 maart Albanië en op 29 maart IJsland voor vriendschappelijke wedstrijden. Fans van Barcelona en de club hopen echter dat hun regiment niet deelneemt aan deze wedstrijden, zodat ze fit kunnen blijven voor het zakelijke einde van het seizoen.

Bron: Zie Futbol

Siehe auch  Belgian Lions mengetahui kualifikasi untuk Piala Dunia pada 31 Agustus

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside