Nog twee aangehouden bij moord Peter R. de Vries; Arrestaties in Spanje, Curaçao

Nog twee aangehouden bij moord Peter R. de Vries;  Arrestaties in Spanje, Curaçao

De autoriteiten hebben nog twee verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op misdaadverslaggever Peter R. de Vries in juli vorig jaar in Amsterdam, meldt het Openbaar Ministerie (OM dinsdag). De verdachten zijn maandag aangehouden in Spanje en Curaçao.

Beide verdachten zijn Nederlands en mannelijk, aldus het OM. De gearresteerde op Curaçao is 27 jaar en wordt binnenkort uitgeleverd aan Nederland. De gearresteerde in Spanje is 26 jaar oud. Het OM heeft zijn uitlevering gevraagd. Het proces zal waarschijnlijk enkele weken duren.

Bronnen vertelden De Telegraaf dat de politie en het OM denken dat ze de hele „moordketen“ in de moorden op De Vries blootleggen – van degenen die de moord hebben gepleegd tot degenen die het hebben besteld.

De Vries werd op 6 juli vorig jaar neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Binnen een uur kon de politie de vermoedelijke schutter Delano G. en de vermoedelijke vluchtautobestuurder en verkenningspersoon Kamil E. arresteren. Het OM eiste onlangs levenslang tegen de twee verdachten.

De politie heeft maandag Krystian M. aangehouden als derde verdachte in deze zaak. Hij wordt verdacht van het orkestreren van de moord op De Vries door E. en G. instructies te sturen via versleutelde berichten. M. zat al vast voor betrokkenheid bij een poging tot moord in Zeewolde.

De Telegraaf meldde dat maandag ook een vierde verdachte is aangehouden, al heeft het OM deze aanhouding niet bevestigd.

Siehe auch  Matahari demi angin: Laut Utara harus menjadi pabrik energi

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside