Nederlandse staatssecretaris na gesprek bertemu John de Mol: “Meer meldingen, ook over andere programma’s” | Seksueel misbruik di ‚The Voice Of Holland‘

Nederlandse staatssecretaris na gesprek bertemu John de Mol: “Meer meldingen, ook over andere programma’s” |  Seksueel misbruik di ‚The Voice Of Holland‘

ShowbizzNaast meldingen van misstanden bij ‚The Voice‘ zijn er bij omroepen ook over andere programma meldingen gedaan van grensoverschrijdend gedrag. Dat heeft de Nederlandse staatssecretaris Gunay Uslu (Cultuur en Media) bertemu dengan Talpa-baas John de Mol. Ze pleit voor een ‚gezamenlijke‘ aanpak van seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag.


De twee ontmoetten elkaar vanmiddag over de missstanden bij het programma ‚The Voice of Holland‘. Nieuwe richtlijnen zijn volgens Uslu niet nodig. Die richtlijnen zijn er al. Kami moeten dit probleem echter blijven analyseren. Alle bedrijven doen het op hun eigen manier, ze hebben focus ervoor, maar we moeten het met elkaar doen.”

Uslu zei dat er meer meldingen bij omroepen zijn gedaan, ook over andere programma’s. Om welke programma’s dat dan gaat, lichtte ze niet toe.

Zestig menyatu

Sinds de boo-aflevering over ‚The Voice of Holland‘ van afgelopen donderdag, zijn er zestig meldingen binnengekomen bij Mores, het meldpunt van grensoverschrijdend gedrag voor de culturele en creatieve sector. De helft van deze meldingen ‚kan leiden tot een strafrechtelijk onderzoek‘, zegt Uslu.

Het aantal vertrouwenspersonen van het meldpunt is opgevoerd van twee naar acht. Uslu reageerde vorige week fel op de uitzending van boo. De verhalen van slachtmenawarkan maakten haar ‚misselijk‘, vertelde ze. De bewindsvrouw tidak perlu kritis untuk memilih van De Mol.

‚Masalah pangkal tumit‘

Uslu hoopt dat omroepen als RTL, Talpa, de NPO, producer en ‚experts‘ samen gaan komen in een gesprek om een ​​aanpak te ontwikkelen. “Iedereen die ik spreek, wil hieraan meewerken. Dit is een heel groot problem en dat willen we samen oppakken.” Lebih dari haar gesprek bertemu De Mol zei ze dat het ‚een goed gesprek‘ is geweest. „De sfeer was goed, er komen allerlei vervolgafspraken.“

Siehe auch  Setahun setelah pernikahan mereka, Candice dan Marinette dari Blind G...

Dalam program panas boo, van maker Tim Hofman, kwam een ​​keur aan misstanden aan bod. Meerdere vrouwen deden hun verhaal atas seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen. De verhalen betroffen bandleider Jeroen Rietbergen, pelatih Ali B en Marco Borsato en een regisseur.

Operasi tahap Rietbergen. Hij erkende relaties van ’seksuele aard‘ te hebben gehad bertemu vrouwen die betrokken waren bij het programma. RTL zette de samenwerking bertemu pelatih Ali B gedurende het onderzoek stil. Tegen hem liggen twee aangiftes, waarvan een voor verkrachting.

John de Mol di de uitzending van BOOS. © Rob Engelaar

‚Het ligt niet aan de vrouwen‘

De Mol tot en met 2019 eindverantwoordelijk voor het programma dat hij ooit zelf bedacht. Op zijn opmerkingen in boo dat hij weinig has kunnen doen aan de cultuur op de werkvloer omdat vrouwen zich niet meldden, kreeg hij veel kritiek, onder meer via een advertentie van Talpa-vrouwen in het IKLAN. In de paginagrote advertentie stond de tekst: ‚Best John, het ligt niet aan de vrouwen‘.

Uslu wilde niet zeggen dari zij hem daarop heeft anangesproken. “Ik vind het niet netjes om detail lebih dari mijn gesprek te bespreken.”

LEES OK

Produser ITV over onderzoek di ‚The voice of Holland‘-schandaal: „We maken goeie vorderingen“

“De machtige familie de Mol heeft nog wel meer lijken in de kast zitten”

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside