Mysterieuze Netflix-serie begint op te zetten in het Spaanse Marbella

Mysterieuze Netflix-serie begint op te zetten in het Spaanse Marbella

NETFLIX staat achter een filmset die is ontstaan ​​in Marbella en een nieuw mythisch drama filmt genaamd Kaos, gebaseerd op de Costa del Sol.

De streaminggigant is notoir de lippen stijf op elkaar bij nieuwe opnames en releases.

Op maandag 4 juni meldden inwoners van Los Altos de Marbella, een exclusieve woonwijk, dat ze tientallen caravans, aanhangwagens en auto’s op weg waren naar een herenhuis.

Daarnaast was er een tijdelijke parkeerplaats op land in de buurt ingericht.

Er zijn enorme hekken geplaatst rond de omtrek van het landhuis om details zo geheim mogelijk te houden.

Hugh Grant, 61, heeft een voortdurende liefdesrelatie met Spanje.
Foto: Cordon Press.

De serie wacht nog steeds op de release, die in 2018 in gebruik is genomen en wordt beschreven als een ‚genre-buigende serie die een moderne draai geeft aan de Griekse en Romeinse mythologie, waarbij thema’s als genderpolitiek, macht en het leven in de onderwereld worden onderzocht‘.

Het zal een internationale cast bevatten, waaronder Janet McTeer, Nabhaan Rizwa, Cliff Curtis en Hugh Grant, die een sjieke pad bezit in het luxueuze La Zagaleta en die de Griekse god Zeus speelt in de serie.

De serie is een zegen voor de Costa del Sol met andere locaties om te filmen, waaronder Axarquía en de stad Malaga, evenals Sevilla.

Bovendien zullen Madrid en Valencia ook fungeren als filmspots wanneer de serie zijn laatste filmmaanden bereikt.

LEES VERDER:

Siehe auch  Sangat sedih dengan drama kapal selam itu, Eddie Suzianto berduka atas putranya

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside