Music of Spain + Sly Dunbar, Twilight Zone Day, Steve Winwood & Friday the 13th

Music of Spain + Sly Dunbar, Twilight Zone Day, Steve Winwood & Friday the 13th

maandag 9 mei

In combinatie met de May Spain-functie, Werelddorp belicht muziek van de veelgeprezen Baskische accordeonist Kepa Junkera. We zullen muziek horen uit zijn hele carrière en van enkele van zijn vele samenwerkingen, waaronder met de opmerkelijke Galicische zanger Davide Salvado (te zien in de Werelddorp op het Ground Up Music Festival). We zullen ook nieuwe muziek horen van de Québécois-band Le Vent du Nord, de Schotse groep Mànran, de volgende generatie woestijnbluesband Imarhan en de wereldjazzfusion-outfit Giuseppe Paradiso & Meridian 71.

dinsdag 10 mei

Werelddorp markeert de verjaardagen van Sly Dunbar (reggae-legende en de helft van de grote ‚Riddim Twins‘ met Robbie Shakespeare) en de Haïtiaanse gitarist en bandleider Coupé Cloué. We zetten de May Spain-functie voort met enkele garagebandgeluiden uit de jaren 60 uit dat land. En we horen het laatste nieuws van de hedendaagse Peruaanse chicha-groep Bareto, de Cypriotische band Monsieur Doumani en de Essiebons Special-compilatie van non-stop Ghanese highlife uit de jaren 70.

woensdag 11 mei

Hoewel het bijna overbodig lijkt in deze roerige tijden, Werelddorp zet door met zijn jaarlijkse Twilight Zone Day-viering met muziek geïnspireerd op de beroemde sci-fi tv-show of het vastleggen van de kenmerkende griezelige sfeer. Een van de hoogtepunten is een nummer van Lorraine Feather geïnspireerd op de eerste aflevering van het programma, herbewerkingen van het themalied van de show door The Manhattan Transfer en de B-52’s, en wat algemene gekte van Les Baxter, TriBeCaStan, Madness, Raymond Scott en meer.

donderdag 12 mei

Werelddorp markeert de verjaardag van toetsenist, zanger en songwriter Steve Winwood. We horen de muziek die hij deed onder zijn eigen naam, met Traffic, en als gast met Marianne Faithfull, John Martyn, Sandy Denny, Toots & the Maytals, en meer.

Siehe auch  Mata Hari membeli perhiasan Museum Huis Doorn | Koran de Cop

vrijdag 13 mei

Werelddorp spot deze vrijdag de 13e met pech, met wat goede muziek. We zullen boze geesten verdrijven en goede vibes oproepen met de hulp van Dee Dee Bridgewater, Outback, Joan Armatrading, Lila Downs, Ozomatli, Sly & Robbie, de Mambo Zombies en meer.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside