Mooiste dorpjes van Spanje krijgen nieuwe website en app

Mooiste dorpjes van Spanje krijgen nieuwe website en app

Frigiliana, een van de mooiste dorpen van Spanje. / sur

Van de 105 uitgelichte pueblos zijn er 17 in Andalusië en twee – Frigiliana en Genalguacil – in de provincie Malaga

Pilar Martinez

De vereniging Los Pueblos Más Bonitos de España (mooiste dorpen van Spanje) heeft een nieuwe website en mobiele app die zullen helpen om Frigiliana en Genalguacil in de provincie Malaga en de 15 andere Andalusische dorpen te promoten.

De site bevat in totaal 105 van de mooie dorpen van Spanje, en die in Andalusië zijn Almonaster la Real, Baños de la Encina, Bubión, Capileira, Castellar de la Frontera, Frigiliana, Genalguacil, Grazalema, Lucainena de las Torres, Mojácar, Níjar, Pampaneira , Segura de la Sierra, Setenil de las Bodegas, Vejer de la Frontera, Zahara en Zuheros.

De nieuwe app, die gratis is, kan worden gedownload van Play Store voor Android en App Store voor IOS, of rechtstreeks van de website. De inhoud is intuïtief en gemakkelijk te raadplegen door elke gebruiker.

Beide digitale platforms hebben een openbaar gedeelte, waar bezoekers meer te weten kunnen komen over de dorpen en hun ervaringen kunnen delen, en een privégedeelte waar mensen zich kunnen registreren met een gebruikersnaam en wachtwoord en vervolgens hun favoriete bestemmingen kunnen opslaan en nieuwe routes en bezoeken kunnen plannen.

Ze kunnen ook een ‚dorpskaart‘ of digitaal paspoort afstempelen om te laten zien dat ze in enkele van de mooiste dorpen van Spanje zijn geweest. Na aanmelding, wat gratis is, kunnen ze punten verdienen, afhankelijk van het aantal plaatsen dat ze hebben bezocht en de afstand ertussen.

Siehe auch  MonetaGo benoemt Jairo Romo om uitbreiding naar Spanje te leiden

De website en app hebben de vereniging zo’n 30.000 euro gekost, waarvoor ze de steun kregen van de Staatssecretaris van Toerisme.

duurzaam toerisme

De voorzitter van de vereniging, Francisco Mestre, zegt dat deze nieuwe projecten veel meer mensen van elders in Spanje en het buitenland naar de dorpen zullen brengen, maar hij benadrukt dat de activiteiten die ze promoten gericht zijn op duurzaam plattelandstoerisme en het gebruik van nieuwe informatie technologieën.

„Onze website is een van de meest bezochte van alle websites die gewijd zijn aan plattelandstoerisme en we hebben miljoenen bezoeken“, zei hij. “Onze volgers hadden ons gevraagd om een ​​app die aan de website is gekoppeld en om een ​​privégedeelte op de app waar ze kunnen bijhouden waar ze zijn geweest en kunnen zien welke festivals en evenementen eraan komen, dus dat is wat wij hebben verstrekt“.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside