‚Mijn moeder woont in Spanje‘ Tamzin Outhwaite barst in tranen uit te midden van verwoestend verlies | Nieuws over beroemdheden | Showbizz & TV

‚Mijn moeder woont in Spanje‘ Tamzin Outhwaite barst in tranen uit te midden van verwoestend verlies |  Nieuws over beroemdheden |  Showbizz & TV

Voormalig EastEnders-actrice Tamzin Outhwaite verloor op tragische wijze haar moeder in april 2018. Anna Santis, de moeder van de ster op het scherm, stierf plotseling in 2018 op 67-jarige leeftijd nadat ze leed aan een aneurysma.

Ze liet drie kinderen achter – twee zonen en een dochter, Tamzin, evenals meerdere kleinkinderen.

De 51-jarige nam onlangs deel aan de nieuwe BBC-serie Freeze the Fear met Wim Hof, waar de beroemdheden tot het uiterste worden gedreven en hebben deelgenomen aan een aantal uitdagingen bij temperaturen onder het vriespunt.

Tijdens de aflevering van vanavond vertelde Tamzin over ouderschap en het omgaan met verdriet na het verlies van een familielid.

Het komt nadat haar co-ster Gabby Logan haar eigen ervaringen in het moederschap heeft besproken.

LEES VERDER: Piers reageert op telefoontjes van hertog en hertogin te midden van Meghan’s £ 38k-kleding

Met name Gabby die toegaf dat ze de aanwezigheid van Tamzins moeder in de kamer voelde.

Na de uitdaging was het duo in tranen te zien toen de BBC-sportpresentator een emotionele omhelzing deelde met de ex-EastEnders-ster.

‚Je moeder is hier. Ze is hier. Ik kan haar zien.‘ Gabby huilt in Tamzins oor.

Ze antwoordde: „Ik weet het. Voel je het?“

Gabby knikte instemmend en voegde eraan toe: „Ze houdt zoveel van je“, terwijl het paar nog een knuffel deelde.

Later in het programma vertelde de BBC Sports punchit dat hoewel sommige kijkers wat ze ervoer misschien „belachelijk“ vonden en ze voegde eraan toe dat ze Tamzin’s moeder niet persoonlijk kent, er een energie in de kamer was die niet kon worden genegeerd.

Siehe auch  Perjuangan Jeffrey Pontak: 'Belanda datang menjarah negara dan menindas rakyat'

„Ik was zo ontroerd en overweldigd dat ik het Tamzin moest vertellen,“ besloot Gabby.

Tamzin, die twee kinderen deelt met haar ex en voormalig Lucifer-ster Tom Ellis, sprak in een eerder interview over het verlies van haar moeder.

De actrice vertelde OK Magazine dat Anna, die werkte als effectenmakelaar in de stad, haar inspiratie en „beste vriendin“ was.

Ze voegde eraan toe: “haar plotseling meenemen was het ergste ooit.

„Ik probeer overal het goede in te zien en in dit geval was het enige positieve dat ik haar niet heb zien lijden, ze had geen pijn.“

Freeze the Fear met Wim Hof ​​wordt dinsdag om 21.00 uur uitgezonden op BBC One.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside