Mastodon Herenbasketbal bereidt zich voor op Tour Portugal en Spanje

Mastodon Herenbasketbal bereidt zich voor op Tour Portugal en Spanje

FORT WAYNE, Ind. – Het mannenbasketbalteam van Purdue Fort Wayne gaat van 8 tot 16 augustus naar Portugal en Spanje voor een buitenlandse tour en studieprogramma in het buitenland.

De Mastodons zullen tijdens de reis drie games spelen terwijl ze leren en deelnemen aan de lokale cultuur.

Fans kunnen GoMastodons.com bezoeken voor een blog waarin de activiteiten van het team worden gedocumenteerd. De @MastodonMBB Instagram en Twitter accounts zullen onderweg ook updates bevatten. De Dons zullen het grootste deel van hun tijd in Lissabon en Barcelona doorbrengen. Activiteiten van de reis zijn onder meer een tuktuk-tour door Lissabon, het bijwonen van een voetbalwedstrijd van FC Barcelona en een fietstocht door Barcelona. De Dons spelen op 11 augustus tegen Portugal Elite, op 13 augustus tegen Mataro Select en op 15 augustus tegen Barcelona Select.

„Ons team is ingeschreven in een klas van drie studiepunten die hen leert over Spanje en Portugal, zodat ze deze speciale studie in het buitenland echt kunnen waarderen“, hoofdcoach Jon Coffman gezegd.

Gedurende de zomer hebben de ‚Dons‘ geleerd over de Spaanse en Portugese cultuur, taal, geschiedenis, architectuur, kunst, zaken, recht en meer.

De NCAA staat teams toe om eens in de vier jaar een buitenlandse tour te maken om student-atleten de kans te geven om culturen in het buitenland te ervaren. De Mastodons reisden in 2018 naar Italië en in 2014 naar Canada.

Meerdere voormalige Mastodons hebben professioneel gespeeld in Portugal en Spanje. In 2022 speelde voormalig Mastodon Frank Gaines voor Beneficia (Lissabon) en versloeg hij een andere voormalige Mastodon Max Landis‘ FC Porto (Porto) voor de Portugese 1st Divisie Kampioenschap. DeAngelo Stewart speelde dit jaar in Portugal voor Vitoria SC en Brent Calhoun speelde in 2018 voor Marin in Spanje.

Siehe auch  Die besten 30 Philips Hue Color Handverlesen für Sie

De tour laat ook 10 extra oefeningen toe om je voor te bereiden op het evenement.

~ Voel het gerommel ~

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside