Manisha trekt belangstelling van clubs in Spanje, Australië en de VS | Goa Nieuws

Manisha trekt belangstelling van clubs in Spanje, Australië en de VS |  Goa Nieuws
Panaji:Manisha Kalyan was nauwelijks bekend buiten de Indiase voetbalgemeenschap, maar een golf van indrukwekkende prestaties, waaronder een historisch doelpunt tegen Brazilië, heeft haar onmiddellijke aandacht getrokken.
In november vorig jaar werd de 19-jarige vleugelspeler de eerste Indiër die scoorde tegen een hoog nationaal Braziliaans team. Ze was al de eerste vrouw die scoorde in Aziatische clubcompetities voor Gokulam Kerala FC, en zoals haar vijf doelpunten tegen Odisha Police in hun openingswedstrijd van de Indian Women’s League (IWL) zaterdag lieten zien, begint ze pas te vuren.
Haar oogverblindende runs op de linkerflank hebben verschillende clubs ertoe gebracht haar prestaties te volgen en volgens bronnen is ze nu gemarkeerd om haar vak buiten het land uit te oefenen.
„Er is veel interesse van clubs in Spanje, Australië, de Verenigde Staten en andere delen van Europa“, zegt Anuj Kichlu, vertegenwoordiger van het in Madrid gevestigde spelersbureau BOY dat Bala Devi naar Rangers FC in Schotland bracht. „Ik twijfel er niet aan dat Manisha vroeg of laat in het buitenland zal spelen. Clubs volgen haar en het is slechts een kwestie van tijd voordat ze de stap zet.“
Manisha is zich bewust van de belangstelling die haar recente optredens hebben gewekt en maakt zich op om deze kans te grijpen. De vleugelspeler staat onder contract bij Gokulam Kerala tot het einde van IWL en zal haar buitenlandse ambities na het sluiten van de competitie nastreven.
Gokulam Kerala is de titelverdediger en ziet er goed uit voor een nieuwe titel.
“Natuurlijk ben ik blij met de interesse. Het is een grote kans voor mij. Het is mijn droom geweest om voor een grote club te spelen, te trainen met spelers van hoge kwaliteit en deze ervaring vervolgens thuis te delen met Indiase spelers”, aldus Manisha.
Manisha maakte begin deze maand het enige doelpunt van de wedstrijd in de vriendschappelijke wedstrijd tegen gastheer Jordan. Het was een verbluffende aanval waarbij ze de bal aan de linkerkant pakte, langs twee markers rende en vervolgens eindigde met een krachtige linkervoet die de vingertoppen van de rivaliserende doelman schampte en in de bovenhoek van de netten zeilde.
“Het Indiase team heeft nogal wat wedstrijden gespeeld tegen echt goede tegenstanders en dat heeft me geholpen om meer vertrouwen te krijgen. Het heeft me ook geholpen mijn spel te verbeteren en mijn eigen vaardigheden te begrijpen. Ik weet dat ik ze kan evenaren en het soms zelfs beter kan doen (dan de spelers van hoger gerangschikte teams),‘ zei Manisha.
Ze geeft toe dat haar zelfvertrouwen omhoogschoot nadat ze in november vorig jaar scoorde tegen Brazilië. Het was de eerste keer dat India tegen het Braziliaanse seniorenteam speelde en de ogen van de wereld waren gericht op de Arena da Amazonia, waar de legendarische speelster Formiga Mota haar afscheidswedstrijd speelde.
„Op hetzelfde veld staan ​​als Formiga was een gedenkwaardig moment“, zei Manisha. „Het was moeilijk voor India tegen een team van Brazilië dat de kwaliteit speelde, maar we waren zonder angst. We wisten dat dit onze grote kans was. Ik slaagde erin om ook te scoren. Dat doelpunt gaf me veel vertrouwen.”
Dat doelpunt bracht haar ook meteen bekendheid. En oprechte interesse van clubs in Europa, Australië en de Verenigde Staten.

Siehe auch  Die besten 30 Herrenhuter Stern Aussen Handverlesen für Sie

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside