Mandira Bedi deelt kerstkaarten uit Spanje

Mandira Bedi deelt kerstkaarten uit Spanje

Mandira Bedi deelde deze foto. (beleefdheid: mandirabedi)

Mandira Bedi’s voortdurende Spanje-expedite is overal op sociale media te vinden. De actrice trakteert ons op prachtige foto’s van haar vakantie, waar we naar verlangen. Mandira wordt vergezeld door haar kinderen, Vir en Tara. De moeder van twee kinderen vindt het geweldig om de straten van Spanje te verkennen, en foto’s getuigen van de verklaring. Het is geen nieuws dat Mandira Bedi een waterbaby is en dat haar bikinispel perfect is. Zelfs aan de Costa del Sol, Spanje, kon de actrice het niet laten om tijd aan het strand door te brengen en haar reislust naar de oceaan te stillen. Mandira Bedi heeft twee prachtige foto’s geüpload van zichzelf terwijl ze nipt aan een ijskoud drankje. Ze heeft een tropisch gestreepte bikini en een bijpassende bandana uitgekozen voor haar uitje. Ze heeft ook een stijlvol bijschrift geschreven dat bij de prachtige foto’s past, ‚Aperol aan de Costa del Sol‘. Nu weten we iets meer over de drank.

Hoewel Mandira Bedi haar accessoirespel ook naar het strand bracht, hebben de twee horloges – één in beide handen, ons geïntrigeerd. En raad eens, we waren niet de enigen die het zagen. Acteur Ronit Bose Roy heeft het gemerkt. „Ik heb de twee horloges niet gemist“, schreef hij. Fans wilden ook graag de reden achter de twee horloges weten. In het midden hiervan vroeg iemand: „Hoe komt het dat je omgekeerd ouder wordt?“ Nou, we horen ook graag het antwoord.

Kijk eens:

Nu is het tijd om te kijken naar de twee kleine „aapjes“ van Mandira Bedi die genieten van het prachtige uitzicht op het meer van Lecco. De clip opent met Mandira Bedi en kinderen „genietend van een prachtig uitzicht op het meer van Lecco.“ En we zijn het eens met de actrice hier. Het is inderdaad een lust voor het oog. Voor de kanttekening schreef Mandira: „Ik en de apen in Lecco.“

En we hebben nog meer foto’s van de vakantiedagboeken van Mandira en familie. Bestemming: Dom van Milaan.

Ben je niet opgewonden om de volgende reeks foto’s van haar familievakantie te zien?

Siehe auch  Mereka adalah pembangun jembatan untuk kesetaraan hak LGBTI global | Kementerian

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside